ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε φτάσει κοντά στον ΠΑΟΚ – Τώρα πήρε μεταγραφή για 6.000.000 ευρώ!

Έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ και τώρα πήρε σούπερ μεταγραφή!
Είχε φτάσει κοντά στον ΠΑΟΚ – Τώρα πήρε μεταγραφή για 6.000.000 ευρώ!

Το όνομα του Κρίστο Γκονζάλεθ δεν είναι άγνωστο στους φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός επιθετικός είχε φτάσει μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον δικέφαλο πριν από μερικά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, Αμπέλ Φερέιρα και Όλαφ Ρέμπε πήγαν να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2020 και παρότι ο παίκτης αναμενόταν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, η μετακίνηση του ύψους 1,78 επιθετικού που τότε ανήκε στην Ουντινέζε δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Είχε φτάσει κοντά στον ΠΑΟΚ – Τώρα πήρε μεταγραφή για 6.000.000 ευρώ!

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες από τη στιγμή που το Sportime σας έγραψε για τον Κρίστο Γκονζάλεθ που «βγάζει» μάτια στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Αρούκα και να που ήρθε και η σούπερ μεταγραφή για τον στράικερ από την Iβηρική.

Τα απίστευτα κατορθώματα του στην πρώτη του σεζόν στη Liga Portugal, όπου αγωνίστηκε 42 φορές, σημειώνοντας 18 γκολ και 10 ασίστ, έφεραν πρόταση 6.000.000 ευρώ από το Κατάρ, με τον 26χρονο να ετοιμάζει αμέσως βαλίτσες.

Προορισμός η Αλ Σαντ η οποία τον υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2028!

Δείτε μερικά από τα highlights των όσων κάνει ο Κρίστο στην Πορτογαλία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Είχε φτάσει κοντά στον ΠΑΟΚ – Τώρα πήρε μεταγραφή για 6.000.000 ευρώ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.