ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Κι άλλος τραυματισμός στον Ολυμπιακό – 10 μέρες εκτός ο ΜακΚίσικ

Νέο πλήγμα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ μένει εκτός δράσης για 7-10 μέρες λόγω τραυματισμού!
Κι άλλος τραυματισμός στον Ολυμπιακό – 10 μέρες εκτός ο ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός βλέπει την ατυχία του να του… χτυπά ξανά την πόρτα, καθώς μετά την απώλεια του Μιλουτίνοφ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων από 7-10 μέρες.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και έτσι προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Ηράκλειο για το «Aegean Omiros College International Basketball Tournament».

Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο (14/9) στις 20:30 θα αντιμετωπίσουν τ τη Βίρτους Μπολόνια, ενώ θα μάθουν τον αντίπαλό τους στο μικρό ή στον μεγάλο τελικό για την Κυριακή (το άλλο ζευγάρι είναι Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο).

Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Κρήτη: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Πίτερς, Βεζένκοφ, Πετρούσεφ, Ράιτ και Σπάρταλης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι άλλος τραυματισμός στον Ολυμπιακό – 10 μέρες εκτός ο ΜακΚίσικ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.