ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Επιστροφή στη δράση για τη Super League με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τρίπολη.
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, η δράση επιστρέφει στη Super League εκεί όπου Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος κοντράρονται απόψε για την 4η αγωνιστική.

Μετά από 3 αγωνιστικές ο Ατρόμητος δεν έχει πετύχει ακόμη τρίποντο με τον Πάμπλο Γκαρσία να περίμενε διαφορετικά τα πράγματα στη νέα του ομάδα.

Από την άλλη ο Αστέρας έχει 1 ήττα, 1 ισοπαλία και μία ήττα στην αρχή του πρωταθλήματος την ώρα που ακούγεται ότι θα πάρει δανεικό τον Ραντζέλοβιτς από τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι του Novasports Prime στις 20:00. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Μιχάλης Κατσαφάδος ενώ το ρεπορτάζ μεταφέρει ο Αποστόλης Νταλούκας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις