ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Υπάρχει πρόβλημα, αλλά ο Αλμέιδα δεν ακούει κανέναν!

Αρκετά και πάλι τα μυϊκά προβλήματα στην ΑΕΚ, αλλά δεν αλλάζει πλάνο ο Ματίας Αλμέιδα.
ΑΕΚ: Υπάρχει πρόβλημα, αλλά ο Αλμέιδα δεν ακούει κανέναν!

Στην ΑΕΚ τα προβλήματα μυικών τραυματισμών είναι μέρος της καθημερινότητας επί ημερών Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της.

Την περασμένη σεζόν, όχι μία και δύο φορές, αλλά περισσότερες, αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΚ συζητούσε με τον Ματίας Αλμέιδα το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί ο τρόπος προπονήσεων και να μειωθούν οι υψηλές εντάσεις, καθώς έβγαιναν διαρκώς προβλήματα μυϊκής φύσεως στους ποδοσφαιριστές. Κα ειίναι περιττό να αναφερθεί πόσα θέματα τραυματισμών είχε πέρυσι η Ένωση.

Δεν ήταν μόνο ο Λιβάι Γκαρσία αλλά αρκετοί ακόμη. Εννοείται πως ο προπονητής θεώρησε πως απλά οι ποδοσφαιριστές γκρινιάζουν παραπάνω απ΄ όσο πρέπει συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς. Τα μηνύματα πάντως είναι ήδη ανησυχητικά. Κι αν ο τραυματισμός του Μπρινιόλι ήταν καθαρή ατυχία, ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία τον Αύγουστο είχε να κάνει με μυϊκό ζήτημα. Ο Γκατσίνοβιτς επίσης ξαναέβγαλε πρόβλημα. Ο Μουκουντί μπήκε και αυτός στη λίστα των παικτών με θέματα τραυματισμού και μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει, ενώ από μυικό πρόβλημα ταλαιπωρήθηκε και ο Κάλενς που ακόμα δεν έχει παίξει στα πρώτα τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Super League. Παραμονές του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος προέκυψε θέμα τραυματισμού και με τον Λαμέλα!

Η άποψη οτι η εικόνα της ομάδας θυμίζει Δεκέμβριο και όχι αρχές πρωταθλήματος ενδεχομένως και να πρέπει να ληφθεί πιο σοβαρά από τον Αλμέιδα και τους συνεργάτες του.

Ούτε στα μέσα Σεπτέμβρη δεν είμαστε ακόμη. Που να είχε και δύο παιχνίδια την εβδομάδα η ΑΕΚ τι θα συνέβαινε.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Υπάρχει πρόβλημα, αλλά ο Αλμέιδα δεν ακούει κανέναν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.