ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλύτερα να κάνετε ότι έκανε και αυτός ο άνθρωπος όταν μπήκε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο

Η απαραίτητη κίνηση που έκανε ένας άνδρας μπαίνοντας στο δωμάτιο ξενοδοχείου.
Καλύτερα να κάνετε ότι έκανε και αυτός ο άνθρωπος όταν μπήκε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο

Μία διαφορετική ενέργεια έκανε ένας άνδρας ο οποίος μπήκε για πρώτη φορά σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο του.

Όπως δημοσίευσε στα Social Media, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ανοίξει το Air Condition και να δει την κατάσταση στην οποία αυτό βρισκόταν.

Παρά το γεγονός πως ήταν σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, το κλιματιστικό ήταν σε άσχημη κατάσταση με τον ίδιο να δείχνει τον τρόπο με το οποίο μπορεί να το καθαρίσει κάποιος.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok έγινε άμεσα Viral αφού συγκεντρώνει πάνω από 670.000 προβολές, με τις αντιδράσεις του κόσμου να είναι χιλιάδες.

Δείτε τι αντίκρισε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλύτερα να κάνετε ότι έκανε και αυτός ο άνθρωπος όταν μπήκε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.