ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Τον είδαν από την ανάποδη

Άκουσαν τις φωνές του Βάσκου μέχρι τη... λαχαναγορά στο Ρέντη.
Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Τον είδαν από την ανάποδη

Καλός χρυσός ο Μεντιλίμπαρ αλλά είναι να μην του πατήσεις τον κάλο. Και αυτό συμβαίνει όταν βλέπει χαλαρότητα στην προπόνηση. Του… γυρίζει το μυαλό.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και στην προπόνηση, μετά τα ρεπό των ποδοσφαιριστών και τις υποχρεώσεις των διεθνών, όπου κατά την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είδε χαλαρότητα.

Τότε ήταν που οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάλαβαν πως ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι εύκολος. Άκουσαν τις φωνές του Βάσκου μέχρι τη… λαχαναγορά στο Ρέντη.

Ο Μεντιλίμπαρ ξεκαθάρισε πως θέλει απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για να κάνουν οι ερυθρόλευκοι το τέσσερα στα τέσσερα.

Και… όλοι κατάλαβαν πως ο Βάσκος δεν θέλει χαλαρότητα στις προπονήσεις και βεβαιότητα πως θα έρθει η νίκη λόγω… φανέλας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ζιγές

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Ραντζέλοβιτς και Super League;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Τον είδαν από την ανάποδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.