ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μικρός που τρελαίνει τον Μεντιλίμπαρ

Αυτός που έχει... κλέψει την καρδιά του Χοσε Λουΐς Μεντιλίμπαρ.
Ο μικρός που τρελαίνει τον Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έδειξε ξεκάθαρα πως του αρέσει να δουλεύει με μικρούς. Θέλει να εξελίσσει τους νεαρούς παίκτες ο Βάσκος και τους υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει κάποιους απο τους πλέον ταλαντούχους νεαρούς Έλληνες παίκτες, πέντε εκ των οποίων έχουν πλέον αναβαθμιστεί και συμμετέχουν από την αρχή στην καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων, έχοντας πάρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αυτός που έχει… κλέψει την καρδιά του Χοσε Λουΐς Μεντιλίμπαρ είναι ο 17χρονος Μπάμπης Κωστουλας, ο οποίος δουλεύει πολύ, είναι προσγειωμένος και σκέφτεται ΜΟΝΟ ένα πράγμα. Το ποδόσφαιρο.

Ο παίκτης πήγε μάλιστα στον πρόσφατο αγώνα της Κ19 του Ολυμπιακού στο Ρέντη, έπαιξε και αντί μετά το παιχνίδι να φύγει, έμεινε για να κανει απογευματινή προπόνηση.

Ο Μεντιλίμπαρ επιβράβευσε το νεαρό με ρεπό και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα του δώσει πάλι αγωνιστικό χρόνο στους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Τον είδαν από την ανάποδη

Ολυμπιακός: Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ζιγές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο μικρός που τρελαίνει τον Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.