ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η υπόσχεση στον Ιωαννίδη, τι ήθελε ο Τόμας και η… πληγή του Γιοβάνοβιτς!

Πολλές αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime, όπου έχουν την τιμητική τους ο Φώτης Ιωαννίδης, ο Μπράντον Τόμας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Η υπόσχεση στον Ιωαννίδη, τι ήθελε ο Τόμας και η… πληγή του Γιοβάνοβιτς!

Φώτης Ιωαννίδης, Μπράντον Τόμας και Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπαίνουν στο στόχαστρο των Παρασκηνίων του Sportime, που κάνουν δυνατή εκκίνηση για ακόμα ένα Σάββατο.

Αρχικά πάμε στο κεφάλαιο «Φώτης Ιωαννίδης». Ο Παναθηναϊκός ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεχόταν προτάσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έλληνας στράικερ έχει τραβήξει τα… βλέμματα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, με ομάδες από Premier League και Liga Portugal να ενδιαφέρονται έντονα.

Ωστόσο δεν έγινε επετεύχθη τελικώς κάποια συμφωνία και ο Ιωαννίδης παρέμεινε στο «τριφύλλι», αλλά ο Γιάννης Αλαφουζος, ήδη του έκανε μία τεράστια υπόσχεση. Ποια είναι όμως αυτή;

Από κει και πέρα πάμε στον Μπράντον Τόμας, που πλέον έχει συνδυαστεί με τον ΠΑΟΚ και έχει γράψει τη δική του ιστορία.

Η ζωή του είναι δεμένη και με τη Θεσσαλονίκη, έχει μάθει ελληνικά και οι σχέσεις που έχει… χτίσει έχουν να κάνουν με την πόλη.

Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι και με τις επιλογές που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, το status του έχει αλλάξει για τα καλά.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση του, αν και τελικώς δεν κατάφερε να την υλοποιήσει. Ποια ήταν αυτή;

Τέλος, βλέπουμε ότι η Εθνική Ελλάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάει πίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πλέον παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει και της έχει φέρει επιτυχίες.

Ο Σέρβος έχει αρχίσει να περνάει τη δική του τακτική προσέγγιση, ενώ παράλληλα προσθέτει… πινελιές, δίνοντας πιο ενεργούς ρόλους σε παίκτες όπως ο Κουλιεράκης και ο Τζόλης που έκαναν φοβερές χρονιές.

Ωστόσο παρόλες τις λύσεις που υπάρχουν, το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού και μόνο ο ίδιος μπορεί να το λύσει και να αλλάξει τα πράγματα. Ποιο είναι όμως αυτό;

Όλες τις αποκαλύψεις και πολλές ακόμα περισσότερες μπορείτε φυσικά να τις βρείτε στα Παρασκήνια του Sportime!

Για να διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η υπόσχεση στον Ιωαννίδη, τι ήθελε ο Τόμας και η… πληγή του Γιοβάνοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.