SPORTIME BET

Αγωνιστική δράση στη Bundesliga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Όλη η δράση στη Bundesliga παρέα με τη Novibet!
Αγωνιστική δράση στη Bundesliga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Το γερμανικό πρωτάθλημα επιστρέφει δυναμικά το Σάββατο (14/9) μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων με σημαντικές αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική.

Στη Λειψία η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου (16:30) με τους δύο αντιπάλους να είναι αήττητοι σε δύο στροφές στο πρωτάθλημα και ασφαλώς στοχεύουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Οι γηπεδούχοι μετά το 1-0 επί της Μπόχουμ στην πρεμιέρα έκαναν το «μπαμ» με το «διπλό» στην έδρα της Λεβερκούζεν (2-3), σπάζοντας το αήττητο των πρωταθλητών και είναι ανάμεσα στις τρεις ομάδες με 2/2.

Η ομάδα του Βερολίνου μετά την περσινή πολύ δύσκολη σεζόν που κέρδισε οριακά την παραμονή στα «σαλόνια», στο φετινό ξεκίνημα δείχνει να συνέρχεται και μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Μάιντς υπέταξε την Σεντ Πάουλι (1-0).

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου 1:1.45 X:4.65 2:6.80

Στην «PreZero Arena» η Χόφενχαϊμ περιμένει τη Λεβερκούζεν (16:30), με το κοινό των δύο αντιπάλων να είναι η επιθυμία αντίδρασης έπειτα από τις ήττες που υπέστησαν την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο δεν κεφαλαιοποίησε το «τρίποντο» στην πρεμιέρα με την Κίελ (3-2) καθώς γνώρισε την ήττα στη Φρανκφούρτη (3-1).

Αντίστοιχα και οι νταμπλούχοι Γερμανίας που μπήκαν στον «μαραθώνιο» με το 2-3 επί της Γκλάντμπαχ, καθώς υπέστησαν ήττα-σοκ από τη Λειψία (2-3) και μάλιστα έχοντας προηγηθεί με 2-0. Αυτό το αποτέλεσμα έριξε τίτλους τέλους στο αήττητο σερί 36 αγώνων στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που θέλει νέο νικηφόρο ξεκίνημα.

Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν 1:5.50 X:4.70 2:1.52

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τη δοκιμασία της Μπάγερν στην έδρα της Χόλσταϊν Κίελ (19:30).

Η ομάδα του Μάρσελ Ραπ στα πρώτα παιχνίδια της ιστορίας της στην Bundesliga δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό, καθώς μετά την Χόφενχαϊμ (3-2) ηττήθηκε και από τη Βόλφσμπουργκ (0-2) και θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στους Βαυαρούς, οι οποίοι έχουν καταφέρει να κάνουν το 2/2 με το 2-3 επί των «λύκων» και το 2-0 επί της Φράιμπουργκ στο Μόναχο.

Χόλσταϊν Κίελ – Μπάγερν Μονάχου 1:10.00 X:7.00 2:1.24

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωνιστική δράση στη Bundesliga με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.