ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

EA FC 25: Έρχεται με αλλαγές στις ελληνικές ομάδες – Θα έχουμε τη Super League 1;

Το EA FC 25 επανέρχεται με το γνωστό video game να έχει πάρει τα ηνία από το FIFA και να κάνει πάταγο.
EA FC 25: Έρχεται με αλλαγές στις ελληνικές ομάδες – Θα έχουμε τη Super League 1;

Το πρώην FIFA και νυν EA FC επιστρέφει φυσικά για το 2025 και ετοιμάζεται και φέτος να διαλύσει τα πάντα στην κατηγορία του και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του και έχουμε τις τελικές παρουσίες των ελληνικών ομάδων, με μία τεράστια αλλαγή.

Στο EA FC 25 λοιπόν, θα δώσουν το παρών οι τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που επιστρέφει στο γνωστό video game.

Να πούμε κάπου εδώ ότι για ακόμα μία φορά η Super League 1 δε βρίσκεται στο παιχνίδια, αλλά οι ομάδες μας θα βρίσκονται στην κατηγορία «Rest of World», όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Το EA FC 25 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου (Standard Edition) για PS5, Xbox Series X|S, PC, Nintendo Switch, Xbox One και PS4. Όσοι προπαραγγείλουν την ακριβότερη Ultimate Edition (με τιμή €99.99) θα λάβουν πρόσβαση στο παιχνίδι από τις 20 Σεπτεμβρίου.

EA FC 25: Δείτε το trailer!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «EA FC 25: Έρχεται με αλλαγές στις ελληνικές ομάδες – Θα έχουμε τη Super League 1;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.