ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία που έψαχναν Πίτερς και Πετρούσεφ!

Ο Πίτερς και ο Πετρούσεφ θα έχουν να αποδείξουν πολλά στα επόμενα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός!
Ολυμπιακός: Η ευκαιρία που έψαχναν Πίτερς και Πετρούσεφ!

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το φετινό καλοκαίρι, με μοναδικό σκοπό την επιστροφή του στην κορυφή της Euroleague και φυσικά της Basket League.

Η ομάδα του Πειραιά, άφησε μόνο το Αϊζάια Κάνααν να αποχωρήσει και από κει και πέρα κράτησε τους πάντες στο ρόστερ του και αρχικά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Λούκα Βιλντόσα και τον Κίναν Έβανς.

Ενώ στη συνέχεια έριξε… βόμβες, με τον Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέφει στην μπασκετική του οικογένεια και τον Εβάν Φουρνιέ να αφήνει μετά από 12 χρόνια τον… μαγικό κόσμο του NBA.

Έτσι ο Ολυμπιακός έφτιαξε ένα σύνολο στο οποίο είναι σε κάθε θέση υπερπλήρης, έχοντας πάρα πολλές επιλογές, αφού δε θέλει να την πατήσει όπως την πάτησε και πέρσι.

Δηλαδή να έχει τραυματισμούς και απουσίες, σε κομβικά παιχνίδια και να μην μπορεί να καλύψει τα κενά του. Κάτι που και φέτος άρχισε από νωρίς, ωστόσο πλέον υπάρχουν άλλα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του να δώσει φιλικά παιχνίδια χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ λογικά μόνο ο τελευταίος θα προλάβει να δώσει το παρών στο Super Cup.

Ολυμπιακός: Ώρα αποδείξεων για Πετρούσεφ και Πίτερς!

Στα επόμενα παιχνίδια λοιπόν, τόσο ο Φιλίπ Πετρούσεφ αλλά και ο Άλεκ Πίτερς θα έχουν πολύ χρόνο μέσα στο παρκέ, με τις απουσίες που υπάρχουν για να αποδείξουν και να κερδίσουν με το… σπαθί τους τη θέση τους.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για δύο παίκτες που αρκετοί ήταν που έγραφαν ότι υπάρχει περίπτωση να φύγουν για να… ξεφορτώσει το ρόστερ, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αποφασίσει διαφορετικά και έχει ήδη δικαιωθεί.

Με τα προβλήματα που προέκυψε ο Σέρβος και Αμερικανός, θα είναι βασικά… γρανάζια στα χέρια του Έλληνα κόουτς και θα δοκιμαστούν και ο πρώτος τόσο στο «5» αλλά και στο «4» και ο δεύτερος και στο «4» και στο «3», όπως άλλωστε έγινε και στο φιλικό για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Μένει να δούμε το πώς θα παρουσιαστούν και το πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά, αφού θα παίξει σίγουρα ρόλο στη συνέχεια, στο μυαλό του ανθρώπου που κάθεται στον πάγκο, έχοντας δείξει ότι μόνο όποιος μπορεί να προσφέρει θα βρίσκεται στο παρκέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η ευκαιρία που έψαχναν Πίτερς και Πετρούσεφ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.