ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Πού θα δείτε το φιλικό των «ερυθρολεύκων»

Έτοιμος για το πρώτο πολύ δυνατό φιλικό του παιχνίδι είναι ο Ολυμπιακός.
Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Πού θα δείτε το φιλικό των «ερυθρολεύκων»

Απόψε κάνει εκκίνηση το Crete International Basketball Tournament, εκεί που φυσικά δίνει το παρών ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Γιώργος Μπαρτζώκα, μετά το φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, μπαίνει πλέον σε άλλο ρυθμό για να προετοιμαστεί για την εκκίνηση της σεζόν.

Πρώτος αντίπαλος, θα είναι η Βίρτους Μπολόνια με την οποία θα συγκρουστεί στις 20:30 και οι οπαδοί του θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε δράση για πρώτη φορά τον Έβαν Φουρνιέ.

Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και αρκετές απουσίες, από τη στιγμή που έχουν τεθεί εκτός ο Μουσταφά Φαλ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ και φυσικά ο Κίναν Έβανς.

Οι παίκτες που θα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αποστολή θα είναι οι εξής: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Στέφανο Σπάρταλη.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το φιλικό Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια, μπορεί να το κάνει από το Cosmote Sport 4HD.

Ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι στο ίδιο τουρνουά συμμετέχει τόσο η Φενέρμπαχτσέ αλλά και η Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Πού θα δείτε το φιλικό των «ερυθρολεύκων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.