ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι που κλείνει την καριέρα του στον Ολυμπιακό…

Όχι απλά θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Ροντινέι με τον Ολυμπιακό, αλλά πιθανότατα θα τελειώσει και την καριέρα του στον Πειραιά.
Μέχρι που κλείνει την καριέρα του στον Ολυμπιακό…

Στον Ολυμπιακό δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέραν από το να τον κρατήσουν ακόμα για χρόνια, Ο Ρόντινέι όχι απλά υα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά θα πάει ακόμα παραπέρα. Μέχρι που μπορεί να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά…

Κάθε ιδιοκτήτης ομάδας έχει τις δικές του ποδοσφαιρικές καψούρες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προφανώς δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Ροντινέι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και θα φροντίσει να του το δείξει άμεσα, αν και τα πρώτα vibes είχαν σταλεί πριν καιρό.

Άλλωστε από το Sportime είχατε πληροφορηθεί πως μετά το κλείσιμο των μεταγραφών, ο πρώτος παίκτης που θα κληθεί για ανανέωση συμβολαίου είναι ο Ροντινέι. Διότι, του Ρέτσου είχε δρομολογηθεί από την περασμένη σεζόν. Μόνο ο… Ντόι τον πρόλαβε, που τα έφερε όλα τούμπα. Στο θέμα μας όμως.

Με τον Βραζιλιάνο τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Έχει βρει ένα περιβάλλον που του αρέσει και δεν θέλει να το αλλάξει. Ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του μία πολύ αξιόπιστη επιλογή και θα επιβραβεύσει τον Ροντινέι με μία σημαντική αύξηση και ένα κλειστό διετές συμβόλαιο. Με άλλα λόγια, ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει να κοιμάται.. ήσυχος και να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Στο ποδόσφαιρο δηλαδή και σε τίποτε άλλο… Διότι, κάτι υπήρχε που τον δελέαζε από Βραζιλία μεριά. Για την ακρίβεια, μνηστήρες υπήρξαν γενικότερα  και στον Ολυμπιακό το γνώριζαν.

Μάλιστα αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά δεν αποκλείεται ο Ροντινέι ακόμη και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι τέτοιο το δέσιμο που μοιάζει να υπάρχει στην παρούσα φάση.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέχρι που κλείνει την καριέρα του στον Ολυμπιακό…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…