SPORTIME BET

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Όλη η δράση στο μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός παρέα με τη Novibet!
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Έφτασε η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (20:30) στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League και οι προϋποθέσεις για ένα σπουδαίο ματς είναι ιδανικές.

Ο Πρωταθλητής, ΠΑΟΚ, μετράει μόνο νίκες (3/3) και φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί του προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Δικέφαλος του Βορρά στο τελευταίο του παιχνίδι πριν τη διακοπή επικράτησε 2-1 μέσα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με σκόρερ τους Ζίβκοβιτς, Καμαρά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχετικά με τον καταρτισμό της άμυνας βρίσκεται στη μετά Κουλιεράκη εποχή. Ο Έλληνας στόπερ μετακόμισε στη Βόλφσμπουργκ. Έτσι, η λύση στο κέντρο της άμυνας θα δοθεί εκ των έσω με τους Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη να παίζουν βασικοί.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1:1.80 Χ:3.60 2:4.60

Ο Παναθηναϊκός μέσα στη Θεσσαλονίκη ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να καλύψει τις ανορθογραφίες της εκκίνησης. Οι «πράσινοι» στις πρώτες τρεις αγωνιστικές με Αστέρα, Λεβαδειακό και Καλλιθέα συγκέντρωσαν μόλις 4 βαθμούς. Μάλιστα, στο τελευταίο μας με την Καλλιθέα γλίτωσαν στις καθυστερήσεις την ήττα με τον Τετέ να ισοφαρίζει (2-2). Έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σύννεφα πάνω από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος πλέον έχει στη διάθεσή του και τον Ουναχί, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα από τη Μαρσέιγ.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γεμάτη σπουδαία παιχνίδι. Σε συνολικά 97 αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ μετράει 36 νίκες (25 εντός), ο Παναθηναϊκός 45 (τις 15 στην Τούμπα) και 16 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.