SPORTIME BET

Η μεγάλη αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η Premier League επιστρέφει στη δράση με ένα σημαντικό ντέρμπι με ιδιαίτερη σημασία σε όλα τα επίπεδα.
Η μεγάλη αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ (16:00) σε μία μεγάλη μάχη για την 4η αγωνιστική της Premier League. Πρόκειται φυσικά για ένα κλασικό, λονδρέζικο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με αντιπαλότητα και υψηλούς στόχους. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η 65η συνάντηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Τότεναμ – Άρσεναλ 1:2.95 Χ:3.60 2:2.30

H ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τις φετινές της υποχρεώσεις: Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Λέστερ (1-1), η Τότεναμ κέρδισε την Έβερτον με το άνετο 4-0, όμως στη συνέχεια έχασε από τη Νιούκαστλ με 2-1. Παραμένει σταθερά εκτός δράσης ο Ριτσάρλισον, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο πολύτιμος Μίκι Βαν ντε Βεν στην άμυνα. Έτσι, η πιθανή ενδεκάδα των γηπεδούχων αποτελείται από τους Βικάριο, Ουντότζι, Βαν Ντε Βεν, Ρομέρο, Πόρο, Σαρ, Μπισουμά, Μάντισον, Βέρνερ, Κουλοσέφσκι και Σον.

Σαφώς μεγαλύτερα και πιο σημαντικά τα προβλήματα στην Άρσεναλ. Ο Μικέλ Αρτέτα είδε τον αρχηγό της ομάδας, Μάρτιν Όντεγκααρντ, να τραυματίζεται στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νορβηγίας και έτσι ένα πολύτιμο «εργαλείο» στο κέντρο θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα. Επίσης, δεν υπολογίζεται η έτερη «κολώνα» στα χαφ, Ντέκλαν Ράις, λόγω της αποβολής του στην ισοπαλία (1-1) με την Μπράιτον, όπως επίσης και οι τραυματίες Ρικάρντο Καλαφιόρι, Μικέλ Μερίνο, που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Έτσι, με βάση τα δεδομένα, ο Αρτέτα αναμένεται να επιλέξει τους Ράγια, Τίμπερ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Πάρτει, Ζιντσένκο, Ζορζίνιο, Μαρτινέλι, Χάβερτς και Σάκα.

Σε ό,τι αφορά τα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια, η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Η τελευταία νίκη της Τότεναμ καταγράφηκε το 2022.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μεγάλη αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.