ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας έχει Βεζένκοφ, αλλά βλέπει και Πίτερς!

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει λύσεις παντού και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας έχει Βεζένκοφ, αλλά βλέπει και Πίτερς!

Άκρως θετικό ήταν το πρώτο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός στο τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, νικώντας με 78-66 τη Βίρτους Μπολόνια.

Η ομάδα του Πειραιά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και βέβαια όχι έχει να δουλέψει πολλά πράγματα ακόμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να ξεκινάει κάπως νωθρά και να βρίσκεται στο πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο με 26-20.

Αυτό συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του, ωστόσο αν και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 9 πόντους, οι παίκτες του Μπαρτζώκα μάζεψαν τη διαφορά και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα μέσα στο παρκέ.

Αυτό φάνηκε άλλωστε και με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» θύμισαν την περσινή ομάδα στις αμυντικές τις αρετές και έδειξε παράλληλα την τρομερή επιθετική βελτίωση που έχουν.

Φυσικά από τα πρώτα… βιολιά για ακόμα μία φορά ο Σάσα Βεζένκοφ, που δείχνει στα πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ότι έχει επιστρέψει σε τοπ επίπεδο, έτοιμος να κατακτήσει τα πάντα και να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας.

Ολυμπιακός: Ο Πίτερς αλλάζει τα δεδομένα!

Τρομερός όμως, κάνοντας φανταστική εμφάνιση ήταν και ο Άλεκ Πίτερς, που ήταν από τους κορυφαίους του παρκέ, αν όχι ο κορυφαίος.

Ο Αμερικανός που πολλά ακούστηκαν για το χρόνο συμμετοχής του, μετά την επιστροφή του Βεζένκοφ, αποδεικνύει συνεχώς πράγματα στο γήπεδο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Πολύ προσεκτικός στα σου που διάλεξε, χωρίς βιαστικές επιθέσεις, με τρομερή ευστοχία (3/4 τρίποντα), αλλά παράλληλα και εξαιρετικός στην άμυνα και στα ριμπάουντ (5), ο Πίτερς είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τόσο στο «3» αλλά και το «4».

Και όχι απλά να βοηθήσει, αλλά να κάνει τη διαφορά όποτε του ζητηθεί, όπως άλλωστε έκανε και την περασμένη σεζόν σε αρκετά παιχνίδια.

Έτσι ο Ολυμπιακός ακόμα και με τις απουσίες που είχε, δείχνει με κάθε τρόπο ότι το φετινό ρόστερ έχει φτιαχτεί για να μην είναι κανείς αναντικατάστατος και πάντα σε κάθε στραβή να υπάρχει εναλλακτική.

Ούσα πλήρης η ομάδας του Πειραιά, τρομάζει κάθε αντίπαλο στη Euroleague και με τον πλουραλισμό σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να κατακτήσει τα πάντα στο διάβα της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας έχει Βεζένκοφ, αλλά βλέπει και Πίτερς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.