ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Για το απόλυτο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Για το μεγάλο «διπλό» ο Παναθηναϊκός!

Φουλ δράση στη Super League 1 με το κύριο… πιάτο της 4ης αγωνιστικής.
Super League 1: Για το απόλυτο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Για το μεγάλο «διπλό» ο Παναθηναϊκός!

Συνεχίζεται με πολύ δυνατά παιχνίδια απόψε η Super League 1, όπου έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού την… αυλαία της 4ης αγωνιστικής σήμερα ανοίγει το Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός (16:30, NS Prime) με τις δύο ομάδες να… καίγονται για τους βαθμούς.

Και οι δύο βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις, χωρίς να έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι θέλουν να πάρουν το πρώτο θετικό τους αποτέλεσμα και να αρχίσουν να ανεβαίνουν.

Από κει και πέρα, λίγες ώρες αργότερα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό (18:30, CS2HD) με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και να κάνουν το 4 στα 4, κάτι που έχουν να πραγματοποιήσουν από το 2018.

Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου θέλει να κάνει την έκπληξη και να μπορέσει να πάρει κάτι, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Super League 1: Ψάχνει το απόλυτο και ο ΠΑΟΚ – Να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός!

Φυσικά έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, εκεί που ο ΠΑΟΚ θα συγκρουστεί με τον Παναθηναϊκό (20:30, NS Prime).

Ο πρωταθλητής θέλει να δείξει ότι μέσα στην έδρα του θα είναι και φέτος κυρίαρχος και θα δώσει τα πάντα για τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να στείλει ένα ηχηρό… μήνυμα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι πρέπει να αντιδράσει και μία ενδεχόμενη ήττα θα τον αφήσει πίσω από την κορυφή 8 βαθμούς, ακόμα και αν είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν.

Αναμένεται πολύ δυνατό ματς σε μία… καυτή ατμόσφαιρα, με τις ομάδες να πρέπει να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο.

Τέλος, δεν ξεχνάμε και το ΟΦΗ – Άρης (20:30, CS1HD), με τους Κρητικούς και τους Θεσσαλονικείς θα έχουν αρχίσει αρκετά καλά στη χρονιά.

Μία νίκη θα είναι πολύ σημαντική και για τους δύο, αφού μην ξεχνάμε ότι θα παλέψουν για τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.

Super League 1: Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Για το απόλυτο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Για το μεγάλο «διπλό» ο Παναθηναϊκός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.