ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Γι αυτόν τον λόγο δεν ξεκίνησε ο Μεντιλιμπαρ τον Κάρμο

Ποιος ο λόγος που οδήγησε το Μεντιλίμπαρ στη συγκεκριμένη απόφαση;
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Γι αυτόν τον λόγο δεν ξεκίνησε ο Μεντιλιμπαρ τον Κάρμο

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ παράταξε τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Παναιτωλικό με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πιρόλα και Ντόι.

Έκπληξη θα χαρακτήριζε κάποιος το ότι έμεινε εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Νταβίντ Κάρμο.

Ποιος ο λόγος που οδήγησε το Μεντιλίμπαρ στη συγκεκριμένη απόφαση;

Ο Κάρμο αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Αγκόλας, με τη Γκάνα εκτός και τη Ναμίμπια εντός. Έτσι ο Κάρμο είχε ταλαιπωρηθεί από τα ταξίδια στην Αφρική και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κάρμο, ο οποίος όμως μπορεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, είτε στη θέση του Πιρόλα είτε στη θέση του Ντόι, ο οποίος αν μπει ο Κάρμο θα πάει στα χαφ, όπου ο Στάμενιτς είχε επίσης πολύ απαιτητικά φιλικά με τη Νέα Ζηλανδία στις ΗΠΑ. Μάλιστα ο Μάρκο Στάμενιτς γύρισε τελευταίος από τους ερυθρόλευκους διεθνείς ποδοσφαιριστές στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ – Δεν αλλάζει μυαλό ο Βάσκος

Ελεύθερος ο επιθετικός που ήθελε ο Ολυμπιακός και βάζει πολλά γκολ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Γι αυτόν τον λόγο δεν ξεκίνησε ο Μεντιλιμπαρ τον Κάρμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.