ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς «εκπλήξεις» ο ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Τισουντάλι – Με Αράο – Μαξίμοβιτς στο κέντρο ο Παναθηναϊκός

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Super League.
Χωρίς «εκπλήξεις» ο ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Τισουντάλι – Με Αράο – Μαξίμοβιτς στο κέντρο ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σήμερα (15/9, 20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League με τους προπονητές των δύο ομάδων να κάνουν γνωστές τις αρχικές ενδεκάδες.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Δικέφαλο, αφού εκτός αποστολής έμεινε ο Ταρίκ Τισουντάλι ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προχώρησε σε «εκπλήξεις» σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, έχοντας βέβαια στη διάθεσή του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ομάρ Κόλεϊ.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα και Ότο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οζντόεφ και Σβαμπ είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Τσάλοφ.

Από την άλλη, για πρώτη φορά ξεκινούν μαζί στην ενδεκάδα στα χαφ Αράο και Μαξίμοβιτς. Οι δυο τους είχαν πάρει φανέλα βασικού και στην πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά με τον Βραζιλιάνο τότε να παίζει στόπερ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντραγκόφσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γιεντβάι και Μλαντένοβιτς να είναι η τετράδα στην άμυνα. Αράο και Μαξίμοβιτς είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ Μπακασέτας, Πελίστρι και Τετέ είναι πίσω από τον Ιωαννίδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς «εκπλήξεις» ο ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Τισουντάλι – Με Αράο – Μαξίμοβιτς στο κέντρο ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.