ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία της Super League μετά την ισοπαλία στην Τούμπα

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το 0-0 στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και την ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ.
Η βαθμολογία της Super League μετά την ισοπαλία στην Τούμπα

Νέα δεδομένα στη βαθμολογία της Super League, αφού πλέον δεν υπάρχει ομάδα δίχως απώλεια βαθμών. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κόλλησαν στο 0-0. Έτσι οι «ασπρόμαυροι» το νικηφόρο σερί των «ασπρόμαυρων» σταμάτησε.

Ακριβώς το ίδιο είχε γίνει κάποιες ώρες πριν και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί δεν έκανε το τέσσερα στα τέσσερα ο Ολυμπιακός. Κόλλησε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και άφησε βαθμούς.

Η πρώτη απώλεια είναι γεγονός και σε ένα εντός έδρας ματς που φάνταζε βατό. Οι Πειραιώτες πήγαν έτσι στους 10 και περιμένουν. Αήττητος για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά ο Παναιτωλικός, ο οποίος έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμη και έτσι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί στην κορυφή. Έχουν τους ίδιους βαθμούς με τον πρώτο να έχει δώσει, όμως, και ένα μεγάλο ματς. Στο -5 παραμένει από αυτούς ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν κατάφερε να καλύψει την ψαλίδα.

Ο ΟΦΗ άφησε πίσω του τους «πράσινους», όπως και τον Άρη, και σκαρφάλωσε τρίτος μαζί με την ΑΕΚ. Εκείνος τα έβαζε, ο Άρης τα έχανε και το αποτέλεσμα ήταν να έχουν πια μεταξύ άλλων συγκάτοικο οι «κίτρινοι» στη βαθμολογία το «τριφύλλι».

Νωρίτερα έβγαλαν αντίδραση οι Βοιωτοί στις Σέρρες. Αν και έχαναν με 2-0, έφτασαν στην ισοφάριση και κράτησαν από κάτω τους τον Πανσερραϊκό.

Σημαντική για τον Λεβαδειακό αυτή η ισοπαλία. Αντιθέτως, οι Σερραίοι ήθελαν κάτι περισσότερο. Πλέον παραμένουν τελευταίοι και την επόμενη αγωνιστική πάνε στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο (14/9)

Λαμία – Athens Kallithea 0-0

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή (15/9)

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0

ΟΦΗ – Άρης 3-2

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Δευτέρα (16/9)

ΑΕΚ – Βόλος

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Σάββατο (21/9)

Βόλος – ΠΑΟΚ (17:00)

Άρης – Ολυμπιακός (20:00)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (20:30)

Κυριακή (22/9)

Λεβαδειακός – ΟΦΗ (16:30)

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (18:00)

Ατρόμητος – Λαμία (20:30)

Athens Kallithea – ΑΕΚ (21:00)

 

Η βαθμολογία της Super League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η βαθμολογία της Super League μετά την ισοπαλία στην Τούμπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.