ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Δεν έκανε το τέσσερα στα τέσσερα ο Ολυμπιακός – Έσκασε ο Μεντιλίμπαρ

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Δεν έκανε το τέσσερα στα τέσσερα ο Ολυμπιακός – Έσκασε ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Δεν έκανε το τέσσερα στα τέσσερα ο Ολυμπιακός, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, καθώς ο Παναιτωλικός πήρε τον βαθμο της ισοπαλίας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (0-0).

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως καμία από τις προσπάθειες των παικτών των ερυθρόλευκων δεν βρήκε… δίχτυα.

Μαχητικός ο Παναιτωλικός που εχασε και αυτός μία δύο ευκαιριες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο για να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Ντεμπούτο για τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα, οι οποίοι είχαν τις στιγμές τους όμως δεν κατάφεραν να αλλάξουν τις ισοροπίες και να βάλουν μπροστά τον Ολυμπιακό.

Η τετραπλή αλλαγή που προχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ καθώς και ότι για πρώτη φορά έκανε και… πέμπτη αλλαγή, δείχνουν πόσο θέλησε να αλλάξει τα δεδομένα, χωρίς τελικά να το καταφέρει.

Δεν ήταν κακό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αλλά αν δεν… βάλεις γκολ, νίκη δεν παίρνεις.

Ενδεικτικό της υπεροχής του Ολυμπιακού τα 31 σουτ των ερυθρόλευκων, χαρακτηριστικό όμως και της αστοχίας των ποδοσφαιριστών του Μεντιλίμπαρ πως μόνο τα πέντε βρήκαν στόχο.

Στις 629 οι επιτυχημένες πάσες για τους παίκτες του Ολυμπιακού, στις 261 αυτές για τους παίκτες του Παναιτωλικού.

Κάρμο, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν και Ολιβέιρα έγιναν τετραπλή αλλαγή από τον Μεντιλίμπαρ στην θέση των Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε και Τσικίνιο.

Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόι, Πιρόλα, Ορτέγκα, Στάμενιτς, Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί οι έντεκα που ξεκίνησαν.

Στο 81ο λεπτό ο Κοστίνια πήρε την θέση του κουρασμένου Ροντινέι.

Ο Ολυμπιακός με τρεις νίκες και μία ισοπαλία έχει 10 βαθμούς στην Super League.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Γι αυτόν τον λόγο δεν ξεκίνησε ο Μεντιλιμπαρ τον Κάρμο

Ελεύθερος ο επιθετικός που ήθελε ο Ολυμπιακός και βάζει πολλά γκολ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Δεν έκανε το τέσσερα στα τέσσερα ο Ολυμπιακός – Έσκασε ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.