ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δεν κρατιέται αυτός ο παίκτης – Αποφάσισε ότι φεύγει!

Δεν θα αργήσει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.
ΑΕΚ: Δεν κρατιέται αυτός ο παίκτης – Αποφάσισε ότι φεύγει!

Υπάρχουν παίκτες που δεν τους βλέπει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις υπομονή διαρκώς γνωρίζοντας τι σε περιμένει.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένας από αυτούς. Ο Αλμέιδα έχει μιλήσει φέτος με όλους τους παίκτες και τους έχει ξεκαθαρίσει τι ρόλο θα έχουν. Από τη στιγμή που ήρθε ο αποκλεισμός από τη Νόα και τα ματς είναι περιορισμένα, ενημέρωσε ότι κάποιοι θα έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον μακριά από την ΑΕΚ. Μία ζωή στην Ένωση είναι ο 26χρονος. Από τα σπλάχνα της βγήκε. Πέρασε πολλά, το κλαμπ τον στήριξε και εκείνος έδινε σταθερά ό,τι μπορούσε. Ωστόσο, αυτός ο κύκλος έκλεισε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτίμησε το ποδοσφαιρικό του παρελθόν και τον κράτησε εν ζωή στην Εθνική Ελλάδας μια και τον είχε ανάμεσα στους «εκλεκτούς». Πάνω στη συζήτησή τους για το status του στην ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος ήταν ξεκάθαρος. Εξήγησε πως ο Αλμέιδα δεν θα του δώσει τον χρόνο που θα ήθελε!

Υπήρξε ομάδα από την Τουρκία που πήγε έδινε μέχρι 200 χιλιάρικα για αγορά, αλλά το club αρνήθηκε. Ωστόσο, ήδη το «ψάχνει» για τον Γενάρη. Έξι μήνες μετά ούτως ή άλλως εκπνέει και το συμβόλαιό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δεν κρατιέται αυτός ο παίκτης – Αποφάσισε ότι φεύγει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.