ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλίας Σπάθας: Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (vid)

Πέναλτι σε χέρι του Σιέλη είδε ο Ηλίας Σπάθας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Ηλίας Σπάθας: Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (vid)

Δύο φάσεις σχολίασε ο Ηλίας Σπάθας. Αμφότερες είχαν να κάνουν με χέρια παικτών του Παναιτωλικού. Ένα από αυτά έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σύμφωνα με την άποψή του.

Στην πρώτη περίπτωση για χέρι εντός περιοχής, ο Ηλίας Σπάθας δεν βλέπει παράβαση. Ήταν μια προσπάθεια του Βέλντε για σέντρα. Στη δεύτερη περίπτωση όμως βλέπει χέρι –πέναλτι εις βάρος του Παναιτωλικού και του Σιέλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGA, ο άλλοτε διεθνής διαιτητής, ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει πέναλτι. «Χάνει τη φάση ο αμυντικός, ρισκάρει και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του που είναι σε αφύσικη θέση», ήταν το σχόλιό του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Ο Ηλίας Σπάθας για το χέρι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλίας Σπάθας: Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.