ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο στόπερ που θα ήθελε να φέρει! Παικταράς

Αν η ΑΕΚ το έπαιρνε απόφαση και έφερνε στόπερ, τότε αυτός ήταν ο ιδανικός και που ήταν στο στόχαστρο για καμιά διετία
ΑΕΚ: Αυτός είναι ο στόπερ που θα ήθελε να φέρει! Παικταράς

Η ΑΕΚ δεν το έκανε το μεγάλο βήμα και σίγα το βήμα δηλαδή. Λογική θα ήταν. Δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο που να κρατά τον κορμό των στόπερ για τόσα χρόνια.

Για τον Βίντα κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα. Είναι legend. Παίζει και σαν έφηβος. Αλλά τον καλό Μουκουντί ακόμα τον ψάχνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει να εμφανιστεί κάτι μήνες.

Η ΑΕΚ λοιπόν το μεγάλο βήμα δεν το έκανε. Να πάρει στόπερ. Η μεγάλη συμπάθεια ήταν ένας δανός. Τη μία δεν ήθελε αυτός, την άλλη κάπου κολλούσαν στην ΑΕΚ.

Και το κασέ δεν είναι και μικρό ε; Κοτζάμ Μίλαν έπαιζε.

Ναι, για τον Σίμον Κιάερ γίνεται η συζήτηση, το δανό στόπερ της Μίλαν. Τώρα δεν έχει ομάδα, έφυγε κάπου το καλοκαίρι, είχε μείνει καιρό στην Ιταλία.

Κοντά 4 χρόνια. Αλλά το βιογραφικό του βαρύ κι ασήκωτο. Πάνω από 130 ματς με την εθνική Δανίας. Μίντιλαντ, Παλέρμο, Βόλφσμπουργκ, Ρόμα, Λιλ, Φερνέρμπαχτσε, Αταλάντα, Σεβίλλη, Μίλαν.

Ομαδάρες και πρωταθληματάρες. Και φυσικά ο παίκτης που είχε συγκλονίσει τον κόσμο, αφού ήταν εκείνος που ουσιαστικά έσωσε τη ζωή του Έρικσεν. Σε εκείνη τη συκλονιστική στιγμή στο Euro. 

Περίπου δυο χρόνια υπήρχε αυτή η μεγάλη συμπάθεια για την ΑΕΚ ο Κιάερ.

Τώρα είναι στα 35 και είναι ελεύθερος, χωρίς ομάδα.

Να κάνει η ΑΕΚ το μεγάλο βήμα τώρα; Θα είναι κάτι που δεν μπορεί να το σκεφτεί ο κόσμος. Ο Ματίας Αλμέιδα είχε πει για έναν φορ και τέλος αλλά πήγαν να του φέρουν δύο.

Άρα…

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτός είναι ο στόπερ που θα ήθελε να φέρει! Παικταράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.