ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης παρουσιάστηκε χειρότερος μετά τη διακοπή!

Ο τρόπος με τον οποίο Άρης έχασε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ προβλημάτισε ιδιαίτερα.
Ο Άρης παρουσιάστηκε χειρότερος μετά τη διακοπή!

Σαν ψυχρολουσία ήρθε η εμφάνιση που έκανε ο Άρης στο Ηράκλειο και η ήττα με 3-2. Η κακή «παράδοση» που θέλει την ομάδα του Μάντζιου να παρουσιάζεται χειρότερη μετά από κάθε διακοπή επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά.

Να έχεις πετύχει δύο γκολ σε εκτός έδρας ματς, να σου έχουν καταλογίσει δύο πέναλτι και να μην παίρνεις ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε απλά τα βασικά.

Και ουσιαστικά να πετάς στα σκουπίδια τις θετικές εμφανίσεις των τριών πρώτων αγωνιστικών στις οποίες δεν πήρες τους τρεις βαθμούς λόγω και της διαιτησίας. Αυτή τη φορά δεν υπήρχε ο παράγοντας διαιτησία καθώς ο Σιδηρόπουλος κόντρα στους φόβους σφύριξε σωστά σε ένα δύσκολο ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει καταφέρει να φτιάξει τη γνωστή δυνατή άμυνα που χαρακτήριζε το παιχνίδι του Άρη στην προηγούμενη θητεία του. Και βάσει αυτού ίσως παρακινδυνευμένο ο Άρης να μπει τόσο επιθετικά σε μία δύσκολη έδρα όπως το Ηράκλειο.

Πολλά και τα ατομικά λάθη με τον Μοντόγια για παράδειγμα να κάνει τον Νους να μοιάζει… Ντι Μαρία, αλλά και τον Μάντζιο να μην βοηθάει από τον πάγκο τον Ισπανό με κάποιο τρόπο. Λάθη και από τον Σίστο (μία ακόμη προβληματική εμφάνιση) που έκανε αχρείαστο φάουλ πριν το 2-0, όπως και από τους Νταρίντα και Μπράμπετς – Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας

Διαβάστε όσα γράφει ο Αλέξανδρος Κωτάκης στο e-Sportime με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης παρουσιάστηκε χειρότερος μετά τη διακοπή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.