ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Να πιάσει κορυφή η ΑΕΚ – Να κάνει την έκπληξη ο Βόλος!

Η ΑΕΚ έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή της Super League 1!
Super League 1: Να πιάσει κορυφή η ΑΕΚ – Να κάνει την έκπληξη ο Βόλος!

Μία… στροφή έμεινε για να πέσει η… αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League 1, με το ματς ΑΕΚ – Βόλος, που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον.

Η Ένωση θέλει με κάθε τρόπο να πάρει τη νίκη, μετά το τελευταίο της στραβοπάτημα και την ισοπαλία με τη Λαμία εντός έδρας.

Γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια να συνεχίσει να χάνει βαθμούς και ο Ματίας Αλμέιδα αν και έχει θέματα τραυματισμών θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με πολλή προσοχή αφού η ΑΕΚ έχει δείξει ότι προβληματίζει μετά από τις διακοπές αγωνιστικών.

Στόχος να εκμεταλλευτεί και την ισοπαλία του Ολυμπιακός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό και του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για να τους πιάσει στην κορυφή με 10 βαθμούς.

Την ίδια στιγμή, ο Βόλος… καίγεται να πάρει κάτι από το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να είναι μαχητικός κατά τη διάρκεια του.

Προέρχεται από την ήττα μέσα στην έδρα του από τον ΟΦΗ και θέλει να δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και όχι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Σίγουρα όμως, η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί, με ξεκάθαρο στόχο μπροστά της και από την κατάστασή που θα βρεθεί θα κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

Super League 1: Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Να πιάσει κορυφή η ΑΕΚ – Να κάνει την έκπληξη ο Βόλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.