MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Μπόγρης προτείνει το αδιανόητο στην Αγνή για τα φράγκα της Ελβετίας

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα.
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Μπόγρης προτείνει το αδιανόητο στην Αγνή για τα φράγκα της Ελβετίας

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η σειρά «Ηλέκτρα» επέστρεψε και φέτος πίσω στους δέκτες μας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, η σειρά έρχεται να ανεβάσει τα νούμερα στην τηλεθέαση και να κάνει νέο ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Η σειρά της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Μπόγρης προτείνει το αδιανόητο στην Αγνή για τα φράγκα της Ελβετίας

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας όμως αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο θα είναι ο Μπόγρης καθώς θα προτείνει το αδιανόητο στην Αγνή για τα φράγκα της Ελβετίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπόγρης προτείνει την έσχατη λύση στην Αγνή, προκειμένου να βάλουν στο χέρι τα φράγκα της Ελβετίας, ενώ ο Βρεττός μοιάζει να είναι πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του θανάτου του Φανούρη.

Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης, διαβάζει ένα άρθρο στην εφημερίδα που τον αφορά, βγαίνει εκτός εαυτού κι έρχεται αντιμέτωπος με την Ηλέκτρα, που την κατηγορεί ως ηθικό αυτουργό.

Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων όταν η Ηλέκτρα του λέει «δεν ξέρω ποιος το έκανε, αλλά θα τον βρω… και θα του σφίξω το χέρι».

Ο Βρεττός προσπαθεί να μάθει από τη Δόμνα, τι κρύβει και θέλει να βρει την αλήθεια για τον Φανούρη, αλλά η Δόμνα έχει πολύ καλά, κρυμμένα, τα μυστικά της.

Παράλληλα, η Τιτίκα τα καταφέρνει εκεί που αποτυγχάνει η Δόμνα και κάνει τη Δέσπω να της ανοιχτεί, φέρνοντας στο φως μια νέα πληροφορία.

Η Αγνή αποφασίζει να πραγματοποιήσει μια τελευταία επιθυμία του Νικόλα. Την τροπή όμως που θα πάρουν τα πράγματα, δεν την φανταζόταν ούτε η ίδια.

Η Ηλέκτρα και ο Παύλος προετοιμάζουν το σκηνικό για την πρόταση γάμου στη Νεφέλη. Η Ηλέκτρα τον κατηγορεί πως έχασε τον εαυτό του και τον ρομαντισμό του. Ο Παύλος αρχίζει να της απαγγέλει ποίηση, φουντώνοντας ξανά σπίθες του παρελθόντος.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα: Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται για τη Δανάη-Ο Παύλος ρίχνει τη χαριστική βολή

Ηλέκτρα: Η Αλίκη επιστρέφει στο όνειρο της Δόμνας για να της πει το μυστικό

Ηλέκτρα: Ο Σωτήρης μαθαίνει πως ο Νικόλας είναι ο βιαστής της Ηλέκτρας

Ηλέκτρα: Αυτόν υποψιάζονται για τον θάνατο του Φανούρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Μπόγρης προτείνει το αδιανόητο στην Αγνή για τα φράγκα της Ελβετίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα