ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν θα μακροημερεύσει ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό αν…»

Ο Άρης Γάτας μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον Ντιέγκο Αλόνσο!
«Δεν θα μακροημερεύσει ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό αν…»

Αλόνσο: Το ρεπορτάζ και τις απόψεις του μετέφερε ο Άρης Γάτας στην Αθλητική Κυριακή, μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη Super League 1.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, δείχνοντας κάποια πράγματα, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι σε φανταστική κατάσταση.

Έτσι ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να σχολιάσει τα όσα έδειξε ο Παναθηναϊκός και φυσικά ο Ντιέγκο Αλόνσο με τις επιλογές του.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το «τριφύλλι» έχει ποιότητα αλλά θέλει δουλειά για να φτάσει να γίνει άμεσα ανταγωνιστικός, έχοντας παρουσιάσει δύο πρόσωπα στο ντέρμπι.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακός, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να χάνει πολλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο βρήκε ισορροπία και ανέβασε στροφές.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο ο Ουρουγουανός τεχνικός θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα την ομάδα, με τα παιχνίδια που ακολουθούν να είναι πάρα πολύ απαιτητικά.

«Ο Αλόνσο πρέπει να παρουσιάζει μια ομάδα που να παίζει για να κερδίζει και όχι να προσπαθεί να μην χάνει, αλλιώς δεν θα μακροημερεύσει στον πάγκο και το συμπέρασμα αυτό θα βγει τον επόμενο μήνα που έρχονται και τα υπόλοιπα ντέρμπι», ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Άρης Γάτας.

Δείτε τα όσα είπε ο Άρης Γάτας για τον Ντιέγκο Αλόνσο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δεν θα μακροημερεύσει ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό αν…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.