ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Σε κακή μέρα ήταν η μισή ομάδα και όχι ο Σιδηρόπουλος!

O Άρης έκανε δύο γκολ στη Κρήτη και δεν πήρε ούτε πόντο. Υπάρχει εξήγηση και δεν ευθύνεται ο Σιδηρόπουλος!
Άρης: Σε κακή μέρα ήταν η μισή ομάδα και όχι ο Σιδηρόπουλος!

Ο Άρης αν και σκόραρε δύο φορές κόντρα στον ΟΦΗ, έφυγε από το Ηράκλειο χωρίς καν τον βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Και δεν φταίει για αυτό ο διαιτητής του αγώνα, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αν κάποιος γνώριζε εκ των προτέρων οτι ο Άρης θα σκόραρε δις στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, θα είχε δεδομένο τουλάχιστον τον βαθμο της ισοπαλίας. Ούτε όμως το μίνιμουμ δεν πήρε από το παιχνίδι η ομάδα του Άκη Μάνζιου. Ήττα που έρχεται και σε ένα κάκο τάιμινγκ, αφού προηγήθηκε η γκέλα εντός έδρας με τον Αστέρα και ακολουθούν τα δύο κολλητά ντέρμπι με Ολυμπιακό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός).
Ευθύνη για την πρώτη ήττα του Άρη στη Super League έχουν πολλοί και εννοείται καμία ο Σιδηρόπουλος. Και τα τρία πέναλτι ήταν σωστά, άσχετα αν οι κιτρινόμαυροι είδαν στην… prive κάμερα οτι ο Μοντόγια βρίσκει τη μπάλα! Όλοι οι υπόλοιποι είδαμε καθαρό πέναλτι.

Άρης: «Πέλαγος» η άμυντική λειτουργία!

Καταρχήν το πρόβλημα το μεγάλο, όσον αφορά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκινάει και τελειώνει στην άμυνα και όχι μόνο στους «πίσω», αλλά σε οτι έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία. Ο Κουέστα έχει ευθύνη στο γκολ του Σαλσέδο. Για την ποιότητα του και την εμπειρία του, δεν δικαιολογειται. Αλλά οk, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ο Μοντόγια δεν έκανε μόνο το πέναλτι. Πέρασε πολύ δύσκολα στο Ηράκλειο ο Ισπανός μπακ που πήρε τη θέση του τραυματία Μάγιο.  Ο Μπράμπετς πρέπει να είναι «μέσα» και στα δύο γκολ. Το τρίτο μπήκε με πέναλτι. Ο Τσέχος δεν πήγε στη Κρήτη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Νταρίντα που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μόντσου, αν και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ήταν κάτω του μετρίου, με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή περισσότερο να μπερδεύει παρά να βοηθάει τον Σιφουέντες.

Άργησε ο Μάντζιος…

Σωστή η αλλαγή του Ντιαντί στο ημίχρονο. Ο μικρός δεν ήταν καλός στη Κρήτη. Ο Μάντζιος τον άλλαξε σωστά και έγκαιρα στο ημίχρονο, βάζοντας στη θέση του τον Σαβέριο. Άργησε όμως να κάνει το ίδιο με τον Νταρίντα και με τον Σίστο. Στο 64′ τους έβγαλε, αλλά ειδικά τον πρώτο, εύκολα θα μπορούσε να τον αλλάξει με τον Φετφατζίδη στην ανάπαυλα. Και ο Μόντσου όταν μπήκε, άλλαξε τελείως η εικόνα του Άρη. Πιο συμμαζεμένη η μεσαία του γραμμή, αν και για τον Ισπανό υπάρχει η δικαιολογία του τραυματισμού του.

Ατυχία και επιλογές…

Τέλος, είναι να σε θέλει και η μπάλα. Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Αλλά έχει ένα δοκάρι πολύ νωρίς στο ματς και στο 0-0 και ένα στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολυ καλύτερος από τον ΟΦΗ, αλλά είτε κάπου το έχανε στην σκέψη πριν την τελική όπως στη φάση του Σαβέριο, είτε από ατυχία τις ευκαιρίες του δεν τις έκανε γκολ. Εν αντιθέσει με εκείνες τις λιγοστές του ΟΦΗ που νόμιζες ότι πίσω από τον Κουέστα υπάρχει… απορροφητήρας και ότι πάει μέσα «γράφει»!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Σε κακή μέρα ήταν η μισή ομάδα και όχι ο Σιδηρόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!