VIRAL

Μερομήνια χειμώνας 2025 – Τι θα γίνει τελικά – Θα έχει σχέση με τον περσινό χειμώνα;

Έτσι θα εξελιχθεί ο φετινός χειμώνας σύμφωνα με τα Μερομήνια του Αυγούστου.
Μερομήνια χειμώνας 2025 – Τι θα γίνει τελικά – Θα έχει σχέση με τον περσινό χειμώνα;

Μερομήνια χειμώνας 2025: Τα Μερομήνια για τον χειμώνα του 2025 μίλησαν και αποκάλυψαν πως ο φέτος θα έχουμε δύσκολο χειμώνα με αρκετά φαινόμενα, χιόνια και βροχές.

Τα Μερομήνια είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια, μία παράδοση η οποία έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο, η παρατήρηση των πρώτων 12 ημερών του Αυγούστου και όλου του 24ωρου μπορεί να δείξει τον καιρό που θα έχει κάθε μήνας του επόμενου έτους. Δηλαδή για παράδειγμα η παρατήρηση της 1ης Αυγούστου δείχνει τον καιρό που θα έχουμε τον Ιανουάριο.

Σε ένα viral βίντεο στο Tik Tok ένας χρήστης μας ενημερώνει για το τι έδειξαν τα Μερομήνια για το 2025. Καμία σχέση με τον περσινό θερμό χειμώνα δε θα έχει η φετινή χρονιά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτά θα δούμε ανά μήνα:

  • Δεκέμβριος: Πολλές βροχές κυρίως στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερό του.
  • Ιανουάριος: Ξεκινάει με μαλακό καιρό και αλκυονίδες μέρες. Το σκηνικό αλλάζει από τις 10 Ιανουαρίου με πολλές βροχές ενώ από εκεί και πέρα ξεκινάει το πιο δύσκολο 20μερο του χειμώνα με αλλεπάλληλες ψυχρές εισβολές στη χώρα με Πανελλαδικό χιονιά.
  • Φεβρουάριος: Τις πρώτες ημέρες θα έχουμε χιόνια και ψύχος το οποίο θα φτάσει μέχρι τις 10 του μηνός. Θα ακολουθήσουν νοτιάδες και πάρα πολλές βροχές.
@mpampiskriti ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2025 #teamwork #foryou #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Mpampis

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μερομήνια χειμώνας 2025 – Τι θα γίνει τελικά – Θα έχει σχέση με τον περσινό χειμώνα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.