ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος: Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το στοίχημα του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία το έχει πάρει πάνω του, αλλά ο Ατρόμητος έχει πρόβλημα.
Ατρόμητος: Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το στοίχημα του Γκαρσία

Το καλοκαίρι ο Ατρόμητος πήρε ένα μεγάλο ρίσκο. Αυτό ήταν να μην αποκτήσει αριστερό μπακ. Ο Πάμπλο Γκαρσία συμφώνησε με αυτή την απόφαση.

Ο καπαρωμένος από τον Ολυμπιακό Νίκος Αθανασίου παρέμεινε στο Περιστέρι. Στόχος το να πάρει όλα τα ματς σε μία σεζόν που ο Ατρόμητος έχει αρκετά υψηλές βλέψεις.

Τόσο στο κλαμπ όσο και στην ποδοσφαιρική πιάτσα δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ο 23χρονος έχει το πακέτο για να κάνει καριέρα. Έστω και εάν δεν το έχει δείξει έως τώρα. Μοναδική γεμάτη του σεζόν, άλλωστε, ήταν αυτή στη Super League 2 με τη Νίκη Βόλου.

Ο Γκαρσία έχει αποφασίσει πως φέτος θα πορευτεί μαζί του. Όποιος του έλεγε το καλοκαίρι για μεταγραφή αριστερού μπακ, ήταν αρνητικός. Προς το παρόν έχει σταθερά βασικό τον Αθανασίου, ο οποίος δεν ξεκίνησε καλά, αλλά σταδιακά κάπως ανεβαίνει.

Μεγάλο στοίχημα για τον Ουρουγουανό και ολάκερο το κλαμπ η περίπτωση του Αθανασίου, αφού στο Περιστέρι εικάζουν πως έχει potential μεγαλύτερο από τον τελευταίο αριστερό μπακ που πούλησαν, τον Αλέξανδρο Κατράνη!

Μόνο που προφανώς υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Για την ώρα ο λεγάμενος «κλωτσάει» σε οιαδήποτε συζήτηση για ανανέωση με το συμβόλαιό του να εκπνέει του χρόνου. Αυτό και εάν είναι πρόβλημα. Αν και λύσεις δια της πλαγίας οδού πάντα υπάρχουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το στοίχημα του Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.