MEDIA

Survivor spoiler 17/9: Ποια ομάδα είναι πιο δυνατή στα έπαθλα;

Μετά το πρώτο επεισόδιο στο νέο Survivor είναι σαφές ποια ομάδα είναι πιο δυνατή και θα έχει προβάδισμα στα έπαθλα.
Survivor spoiler 17/9: Ποια ομάδα είναι πιο δυνατή στα έπαθλα;

Survivor spoiler 17/9: Ένα διαφορετικό Survivor από όσα έχουμε συνηθίσει. Τουλάχιστον στην αρχή του. Θα δούμε με τι τρόπο θα εξελιχθεί στη συνέχεια το… Survivor 2025. Πάντως είναι ξεκάθαρο ποια ομάδα είναι πιο δυνατή.

Οι κίτρινοι κέρδισαν το έπαθλο της φωτιάς και τις πρώτες προμήθειες. Μοιάζουν να είναι πιο συγκροτημένο σύνολο και με πιο δυνατούς παίκτες. Γιάννης, Νίνος και Τάσος έχουν δυναμική, σε ένα βαθμό και η Γεσθημανή.

Οι πράσινοι έχουν δυνατότητες αλλά μοιάζουν πιο πίσω αγωνιστικά. Λέω έχουν δυνατότητες για συγκεκριμένους λόγους. Διότι, τα αγωνίσματα δεν είναι όλα στίβος μάχης όπως τους ξέρουμε. Έχουν πολλούς και διαφορετικούς παίκτες κι από τη στιγμή που είναι ομαδικό το παιχνίδι, αν βρουν στρατηγική θα αρχίσουν να παίρνουν και νίκες.

Το πρόβλημα με τους αετούς όμως είναι πως οι δυνατοί παίκτες είναι γυναίκες. Θέλουν τον χρόνο τους. Πάντως, η αποχώρηση της Εκατερίνας θα τους βοηθήσει.

Survivor spoiler 17/9: Θα χάσουν και 3ο έπαθλο οι πράσινοι;

Δε είναι survivor spoiler, αλλά εκτίμηση…

Η συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 17/9: Ποια ομάδα είναι πιο δυνατή στα έπαθλα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!