ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξεμπούκωσε ο Κωστούλας

Ήταν τα πρώτα γκολ μετά από καιρό που πετυχαίνει ο Μπάμπης Κωστούλας.
Ολυμπιακός: Ξεμπούκωσε ο Κωστούλας

Με δύο γκολ, μόλις στο 1ο λεπτό και το 61ο, ο Μπάμπης Κωστούλας άνοιξε λογαριασμό με την Κ19 των ερυθρόλευκων, απέναντι στον Παναιτωλικό.

Παναγάκος στο 44ο λεπτό, Μπακούλας στο 59ο, Τουφάκης στο 86ο και Ρολάκης στο 90ο λεπτό τα υπόλοια γκολ, στο ευρύ 6-0 των νεαρών του Ολυμπιακού.

Η Κ19 των ερυθρόλευκων έχει κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα και μαζί με τον ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο.

Ήταν τα πρώτα γκολ μετά από καιρό που πετυχαίνει ο Μπάμπης Κωστούλας, ο οποίος προτιμήθηκε να παίξει με την Κ19 και να μην βρίσκεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (0-0).

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Δεν το πίστευε κομμένος που τον φώναξε να του μιλήσει ο Βάσκος – Δεν του ξεφεύγει τίποτα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στην επόμενη στραβή και αντίστοιχη εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού δεν θα μείνει μόνο στις παρατηρήσεις στα αποδυτήρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ξεμπούκωσε ο Κωστούλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.