MEDIA

Survivor: Εντυπωσιακή τηλεθέαση – Τα ποσοστά που έφτασε

Δυναμικό ξεκίνημα στην τηλεθέαση για το Survivor!
Survivor: Εντυπωσιακή τηλεθέαση – Τα ποσοστά που έφτασε

Για πάρτι ετοιμάζεται ο ΣΚΑΪ με τα νούμερα τηλεθέασης που κατάφερε να κάνει το Survivor την ημέρα της πρεμιέρας του.

Και με τη συμπεριφορά που φάνηκε να έχουν οι παίκτες, μάλλον έτσι θα συνεχίσει να… πορεύεται εκτός αν οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα, καταφέρουν να τραβήξουν τον κόσμο στην… αγκάλη των υπολοίπων τηλεοπτικών σταθμών.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε το χωρισμό στις ομάδες ανάμεσα σε «Aετούς» και «Tίγρεις» με τις ομάδες να δίνουν την πρώτη τους μάχη με έπαθλο τη φωτιά στην καλύβα.

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τι θα πει πως «Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του» και αποκάλυψε στους παίκτες κάποια από τα μυστικά του πιο σκληρού παιχνιδού στον κόσμο. Το έπαθλο της φωτιά τελικά πήγε στους «Τίγρεις» μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Μετά από την πρώτη δύσκολη νύχτα στην παραλία, κάποιοι παίκτες είχαν παράπονα από τους συμπαίκτες τους, ενώ τη «βόμβα» έριξε ο Τάσος, ο οποίος δήλωσε στους συμπαίκτες του πως σκέφτεται να αποχωρήσει, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε.

Σύμφωνα με την AGB το ριάλιτι έφτασε το μεγαλειώδες ποσοστό του 22,1% στο σύνολο και 18,4% στο δυναμικό κοινό (15-54),

Με κείνα και με τα άλλα λοιπόν τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης κατάφεραν να φτάσουν σε ανώτερα… επίπεδα και να προσφέρουν χαμόγελα χαράς που κανείς όμως δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσουν…

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Εντυπωσιακή τηλεθέαση – Τα ποσοστά που έφτασε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα