ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ : Στα χαρακώματα με Στάνκοβιτς

Δεν έχει βρεθεί λύση με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και στην ΑΕΚ έχουν σταματήσει κάθε επικοινωνία με τον εκπρόσωπου του Αυστριακού γκολκίπερ.
ΑΕΚ : Στα χαρακώματα με Στάνκοβιτς

Παραμένει βαρίδι για την ΑΕΚ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Στοίχισε πολλά, πρόσφερε μάλλον λιγότερα και πλέον «κάθεται» πάνω σε ένα ακριβό συμβόλαιο. Γι’ αυτό και Ένωση έκοψε κάθε επαφή με τον εκπρόσωπό του παίκτη.

O Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι ο γκολκίπερ που πληρώθηκε για λογαριασμό του σχεδόν 1,5 μύριο transfer fee. Βασικός στη Ζάλτσμπουργκ ήταν, λογικό κι επόμενο να δοθεί ένα σεβαστό ποσό. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ας μην ξεχνάμε και το συμβόλαιο με τα 8 κατοστάρικα νέτα.

θα προπονείται πλέον με τα… τσιμέντα στην ΑΕΚ. Ο Νο1 που είχε έρθει στην «Ενωση» με τις ευλογίες, τότε, του Γιάννη Παπαδημητρίου ολάκερο το καλοκαίρι φάνηκε αδιάλλακτος σε οιαδήποτε προοπτική του εμφανίστηκε και στα 32 του επίλεξε τον δρόμο του… δημοσίου υπαλλήλου.

Σας είχαμε αναφέρει από το Sportime πως ο Στάνκοβιτς τους… χορεύει κανονικά στην ΑΕΚ. Αυτός ήταν ο σκοπός του από την αρχή του καλοκαιριού. Την ίδια στιγμή που το boss της ΑΕΚ έχει δώσει εντολή να κοπεί κάθε επαγγελματική σχέση με τον εκπρόσωπό του, Max Hagmayr, «φωτογραφίζοντάς» τον ως υπαίτιο για την απόφαση του Αυστριακού γκολκίπερ.

Συμπέρασμα: Αδιέξοδο…

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ : Στα χαρακώματα με Στάνκοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…