ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

«Θα έρθω σπίτι σου»! Η απειλή παράγοντα σε διαιτητή Super League!

Η συνοδεία διαιτητή Super League μέχρι τα αποδυτήρια και η δέσμευση για... επίσκεψη κατ' οίκον!
«Θα έρθω σπίτι σου»! Η απειλή παράγοντα σε διαιτητή Super League!

Διαιτητής Super League δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα, τις απειλές που δέχθηκε από παράγοντα ομάδας. «Θα έρθω σπίτι σου και θα σε… »!

Επειδή πριν κανά δυο αγωνιστικές κάτι ψέλλισαν ορισμένοι για το τι έγραψε και τι δεν έγραψε ο Πουλικίδης στο Φ.Α. μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – Λαμία, αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν στον 4ο Κατσικογιάννη με αφορμή των χρόνο των καθυστερήσεων, πάμε λίγο και στα πιο «σκληρά».

Επειδή ο Λανουά έστειλε και μέιλ στους διαιτητές της Super League, αμέσως μετά από τα ματς της 2ης αγωνιστικής, η οποία είχε και το ΑΕΚ – Λαμία, για να γράφουν οι διαιτητές τα όσα (τους) συμβαίνουν στο φύλλο αγώνα, για να τους προστατέψει όπως ανεφερε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής, για να πούμε μια ιστοριούλα.

Και ονόματα δεν θα γράψουμε, αν και τα ξέρουμε, για τον πολύ απλό λόγο οτι δεν επιβεβαιώνονται ούτε τα πρόσωπα, ούτε το περιστατικό από τα όσα (δεν) κατέγραψε η διαιτητική ομάδα στο Φύλλο αγώνα, μετά το τέλος του εν λόγω αγώνα.

Έχουμε και λέμε. Κάπου, κάποτε, η ένταση αρκετά μεγάλη, με τον ρέφερι να δέχεται λεκτική επίθεση από ποδοσφαιριστές, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, απομακρύνοντας κάτι εύσωμους που υπήρχαν στα πέριξ των αποδυτηρίων.

Για να μην έχουμε τίποτα περίεργα, τον συνόδευσε ο ίδιος μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών. Και αφού του άνοιξε μέχρι και την πόρτα για να μπει μέσα ο ρέφερι, τον ενημέρωσε οτι θα του κάνει μια επισκεψούλα. «Εγώ θα έρθω σπίτι σου και θα… ».

Ο διαιτητής οπως ητάν λογικό ξαφνιάστηκε και τα έχασε και του πήρε και κάμποσο χρόνο για να επανέλθον οι παλμοί του σε νορμάλ επίπεδα. Όλα καλά πάντως, χωρίς να γράψει κάτι σχετικά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Διαβάστε τη στήλη Kοράκι στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θα έρθω σπίτι σου»! Η απειλή παράγοντα σε διαιτητή Super League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!