ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερό! Όταν πλακώθηκαν Μαρσιάλ και Λαμέλα

Ο Άντονι Μαρσιάλ έρχεται στην ΑΕΚ και θα βρει τον Έρικ Λαμέλα με τον οποίο είχαν ένα φοβερό στιγμιότυπο στην Αγγλία!
Φοβερό! Όταν πλακώθηκαν Μαρσιάλ και Λαμέλα

Ο Αντονί Μαρσιάλ έρχεται στην Ελλάδα και η ΑΕΚ κάνει μια φοβερή μεταγραφή. Εντάξει δεν υπάρχει συζήτηση, ο παίκτης κάποτε έκανε 60 εκατομμύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Τώρα πότε θα είναι έτοιμος είναι άλλη κουβέντα. Ας το καταφέρει ο Αλμέιδα. Η διοίκηση πάντως του έφερε κι άλλο παίκτη και ας έλεγε πως το ρόστερ είναι μεγάλο.

Ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ θα βρει έναν παίκτη που τον ξέρει καλά. Και από την καλή κι από την ανάποδη. Μαρσιάλ και Λαμέλα είχαν πλακωθεί πίσω στον Οκτώβριο του 2020 σε ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ. Χτυπήματα σε λαιμούς και τέτοια. Ο Μαρσιάλ μάλιστα αποβλήθηκε.

Πάντως οι δυο τους δε θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι συμπαίκτες. Την… κρυάδα την είχαν πάρει στη Σεβίλλη. Στο τέλος εκεί πανηγύρισαν και το Europa League.

 

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φοβερό! Όταν πλακώθηκαν Μαρσιάλ και Λαμέλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.