ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Yπάρχει θέμα Μάντζιου, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ;

Ο Μάντζιος στηρίζεται, αλλά φέτος δεν το πάει καλά και δικαιολογίες δεν υπάρχουν!
Άρης: Yπάρχει θέμα Μάντζιου, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ;

Ο Άρης πλέον έχει ποιότητα, προσωπικότητες και υπερπλήρες ρόστερ. Μερίμνησε η διοίκηση γι’ αυτό. Ο Μάντζιος πρέπει να τους κάνει ομάδα και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ούτε ο κόσμος να τον αποθεώνει πλέον.

Πέρσι το όνομα του Άκη Μάντζιου ακούστηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν στο «Βικελίδης». Ο Έλληνας τεχνικός γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Άρη, οργανωμένους και μη, αλλά αυτά πέρσι. Φέτος το έργο δεν πάει και πολύ καλά για τον κόουτς που άρχισε να στραβώνει από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό. Ο προπονητής του Άρη, ήδη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές «χρεώνεται» αρκετά και κυρίως το κοουτσάρισμα του. Με τον Ατρόμητο φοβήθηκε» να ξεκινήσει τον Ντιαντί που μόλις μπήκε έκανε… πάρτι.

Με τον Αστέρα, οι αλλαγές άργησαν πολύ. Το ίδιο και στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Νταρίντα, μαζί με τον Ντιαντί και τον Σίστο έπρεπε να βγουν στο ημίχρονο. Το γεγονός οτι ο Άρης βγάζει πολλές αρρυθμίες φέτος στην άμυνα του, επίσης είναι κάτι που χρεώνεται ο προπονητής. Ειδικά στην Κρήτη, έπαιξαν οι «παλιοί» συν τον Φρίντεκ.

Οσο για την ενίσχυση, ο Μάντζιος πλέον δεν έχει τη δικαιολογία οτι δεν έχει επιλογές και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν ήταν διαφορετικά, δεν θα έμπαιναν κατευθείαν βασικοί Σιφουέντες, Μόντσου, Ντιαντί, Σίστο. Και στο δρόμο είναι και ο Κουέισον, ακόμα μια οικονομική υπέρβαση της διοίκησης που το φετινό καλοκαίρι τα χρήματα που έχει δώσει σε συμβόλαια και μεταγραφές είναι δυσανάλογα με εκείνα που θα μπουν στα ταμεία της. Η αναλογία μπορεί να είναι και 1 προς 4!

Πλέον ο Μάντζιος για να το κλείσουμε έχει χάσει σε ένα βαθμό την εύνοια του κόσμου του Άρη. Που έχει και δικαίως τις έχει, απαιτήσεις και καλή μπάλα να δει και εννοείται νίκες. Ειδικά με ομάδες όπως ο Αστέρας στο Χαριλάου.

Η στήριξη από τον Καρυπίδη είναι δεδομένη, αλλά αυτά σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και ο Μάντζιος να αναλάβει τις ευθύνες του και να διορθώσει πραγματάκια. Και το πλέον σημαντικό. Να διαχειριστεί το ρόστερ και ποδοσφαιριστές – προσωπικότητες. Ο Μόντσου δεν είναι ούτε Πάρντο, ούτε Ζουλ. Ο Μάγιο δεν είναι Φατόρε. Ο Σιφουέντες δεν είναι Ρουπ, ούτε Βερστράτε. Ούτε ο Κουέισον που  έρχεται κι αυτός, Ανσαριφάρντ. Αν τους «χάσει», έχασε πριν μπει στο γήπεδο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Yπάρχει θέμα Μάντζιου, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.