SPORTIME BET

Πρεμιέρα στο νέο Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ανοίγει η αυλαία στο Champions League.
Πρεμιέρα στο νέο Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Τα αστέρια του Champions League επιστρέφουν στην δράση με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι από φέτος ανανεωμένη με 36 ομάδες να βρίσκονται στη League Phase και το μόνο σίγουρο είναι θα μοιράσει νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Στην πρώτη στροφή ξεχωρίζει το κορυφαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Λίβερπουλ (22:00) στο Σαν Σίρο. Οι Ιταλοί φέτος βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Πάουλο Φονσέκα και ψάχνουν τον καλό τους εαυτό. Στη Serie A άνοιξαν λογαριασμό το Σάββατο στην επικράτηση με 4-0 κόντρα στη Βενέτσια και αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε 4 αγωνιστικές επί ιταλικού εδάφους. Επιθετικά οι «ροσονέρι» θα στηριχθούν στους Πούλισιτς, Λεάο και Έιμπραχαμ, όμως το ζητούμενο είναι η ισορροπία σε όλες τις γραμμές.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στη μετά Γιούργκεν Κλοπ εποχή και ο νέος Coach, Άρνε Σλοτ, φιλοδοξεί να μπει με το δεξί στα αστέρια του Champios League. Η εκκίνηση στη Premier League ήταν εξαιρετική, όμως οι Reds το Σάββατο προσγειώθηκαν απότομα αφού ηττήθηκαν μέσα στο Άνφιλντ (0-1) από την Νότιγχαμ.

Το παρελθόν των δύο μονομάχων στο Champions League είναι γεμάτο συγκινήσεις. Αξέχαστος έχει μείνει ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη το 2005 με τη Λίβερπουλ να κερδίζει στα πέναλτι μετά από ένα συγκλονιστικό ματς (3-3), ενώ η απάντηση δόθηκε από τη Μίλαν δύο χρόνια αργότερα στον τελικό της Αθήνας (2-1).

Μίλαν – Λίβερπουλ 1:3.80 Χ:3.70 2:1.94

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχεται (22:00) την Στουτγκάρδη. Τα βλέμματα όλων θα πέσουν στον Κίλιαν Μπαπέ, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τη «βασίλισσα» στα αστέρια είναι αποφασισμένος να ανοίξει λογαριασμό και στο Champions League. Ο Γάλλος σταρ ήδη μετράει 4 γκολ σε 6 συμμετοχές.

Η Σουτγκάρδη επιστρέφει στο Champions league μετά τη σεζόν 2009/10 και θα μπει στο τερέν χωρίς κανένα άγχος με στόχο να στήσει παγίδες στους Μαδριλένους. Οι Γερμανοί είναι ομάδα με όλη της σημασία της λέξης και από πέρυσι βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Σεμπάστιαν Χένες. Επιθετικά οι Ντεμίροβιτς και Ουντάφ έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό μείγμα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη 1:1.30 Χ:6.00 2:9.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Champions League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρεμιέρα στο νέο Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.