ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Έσκασε! Η ώρα που έρχεται ο Μαρσιάλ στην Αθήνα!

Η ΑΕΚ φέρνει στην Ελλάδα τον Αντονί Μαρσιάλ και τρελαίνει τον κόσμο της.
ΑΕΚ: Έσκασε! Η ώρα που έρχεται ο Μαρσιάλ στην Αθήνα!

Με κάθε επισημότητα ετοιμάζεται να υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Αντονί Μαρσιάλ, που έρχεται να ταράξει τα… νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ένωση έκανε την κορυφαία μεταγραφή και με διαφορά λόγω ονόματος τη φετινή μεταγραφική περίοδο και… χτίζει μία επιθετική γραμμή που τρομάζει.

Μάλιστα προετοιμάζει κατάλληλα και τους οπαδούς της, που θέλουν να πάνε στο αεροδρόμιο και να υποδεχτούν τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε η ΑΕΚ, ο παίκτης θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στις 20:40.

Ο παίκτης έρχεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τη Super League 1, αφού ο Μάριος Ηλιόπουλος κατάφερε να τον δελεάσει με ένα τεράστιο συμβόλαιο και το πρότζεκτ που του παρουσίασε.

Βρίσκεται σίγουρα στην καλύτερη του ποδοσφαιρική ηλικία, όντας μόλις 28 ετών και αν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνίστηκε συνολικά 317 φορές, έχοντας 90 γκολ και 47 ασίστ και έρχεται να αρχίσει την προετοιμασία του για να μπει όσο πιο γρήγορα γίνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Δείτε το ποστάρισμα της ΑΕΚ για τον Γάλλο σούπερ σταρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Έσκασε! Η ώρα που έρχεται ο Μαρσιάλ στην Αθήνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.