VIRAL

Γιατί απέφευγε ο Πρίντεζης τον Σπανούλη;

Ο Σπανούλης αποκάλυψε τον λόγο που τον απέφευγε ο Πρίντεζης
Γιατί απέφευγε ο Πρίντεζης τον Σπανούλη;

Τον λόγο που ο Γιώργος Πρίντεζης τον απέφευγε με κάθε τρόπο αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε για την απόσυρση της φανέλας του άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Kill Bill» δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο Γιώργος Πρίντεζης τον απέφευγε εσκεμμένα προκειμένου να μην του μιλήσει για μπάσκετ!

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

@sport24gr 🔴🤝 ❞𝝬𝝩𝝞𝝨𝝖𝝡𝝚 𝝡𝝞𝝖 𝝨𝝬𝝚𝝨𝝜 𝝛𝝮𝝜𝝨 𝝥𝝤𝝪 𝝝𝝖 𝝩𝝜𝝢 𝝚𝝬𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝘𝝞𝝖 𝝥𝝖𝝢𝝩𝝖, 𝝘𝝞𝝖 𝝚𝝡𝝚𝝢𝝖 𝝜𝝩𝝖𝝢 𝝤 𝝞𝝙𝝖𝝢𝝞𝝟𝝤𝝨 𝝨𝝪𝝡𝝥𝝖𝝞𝝟𝝩𝝜𝝨 𝝟𝝖𝝞 𝝩𝝤 𝝞𝝙𝝖𝝢𝝞𝝟𝝤 𝝩𝝖𝝞𝝦𝝞 𝝡𝝚𝝨𝝖 𝝨𝝩𝝤 𝝘𝝜𝝥𝝚𝝙𝝤❞ 🗣️Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το παρών, όπως είναι φυσικό, στο γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργο Πρίντεζη. 👉 Ο εμβληματικός αρχηγός των Πειραιτών αποκάλυψε γιατί ο Γιώργος Πρίντεζης ήθελε να τον…”αποφεύγει” καθώς και το ότι  ήταν δουλευταράς και του αξίζουν όλες οι τιμές που λαμβάνει. #olympiacos #olympiacosbc #printezis #spanoulis #basketball #fyp #greecetiktok #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – sport24gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί απέφευγε ο Πρίντεζης τον Σπανούλη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.