ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο περσινός Ολυμπιακός έχει «τελειώσει» για τα καλά!

Ο Ολυμπιακός θα είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με ό,τι είχαμε δει την περασμένη σεζόν.
Ο περσινός Ολυμπιακός έχει «τελειώσει» για τα καλά!

Ο Ολυμπιακός σίγουρα πέρασε μία πολύ δύσκολη σεζόν, που τον έφερε να τερματίζει τρίτος στη Euroleague και ταυτόχρονα να χάνει τη Basket League ενώ είχε προηγηθεί 2-0 στη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Πειραιά είχε κενά που δεν μπορούσε να βρει τρόπο να τα καλύψει, όπως ένας παίκτης που θα έβγαινε μπροστά στο σκοράρισμα και θα έκανε τη διαφορά, ειδικά όταν ήταν κλειστό το εκάστοτε παιχνίδι ή κολλούσε στο σκορ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως και ο ίδιος ο Ολυμπιακός αλλάξανε τα δεδομένα τη φετινή μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας τρομακτική ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ παράλληλα κράτησε και όλα τα αμυντικά του… εργαλεία που έκαναν τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, έφυγε ο Αϊζάια Κάνααν και προστέθηκαν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ για πολλούς λόγους, ο Κίναν Έβανς που όταν επιστρέψει θα κάνει τη διαφορά, ο Λούκα Βιλντόζα που ταιριάζει… γάντι στο σύστημα του προπονητή του, ενώ έριξε και δύο… βόμβες στη Euroleague με τη μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ και φυσικά τον Έβαν Φουρνιέ που μετά από 12 σεζόν στο NBA πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Ολυμπιακός: Φέτος αλλάζουν τα πάντα!

Από τα πρώτα του φιλικά ο Ολυμπιακός έδειξε σίγουρα ότι δεν είναι έτοιμος, αλλά ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά, ακόμα και με τις απουσίες που είχε.

Η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, τον Νικολά Μιλουτίνοφ και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, που σίγουρα οι δύο πρώτοι θα έχουν βασικότατο ρόλο μέσα στη σεζόν που έρχεται και πάλι όμως στα στοιχεία ήταν άκρως θετικά.

Αρχικά είναι ξεκάθαρο ότι επιθετικά θα είναι άκρως καλύτερος, αφού διαθέτει τρομακτικά όπλα που μπορούν να διαλύσουν κάθε άμυνα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως είδαμε με τη Φενερμπαχτσέ, το τελευταίο σουτ ή για να ξεκολλήσει τους «ερυθρόλευκους» μπορεί να το πάρει το Τάιλερ Ντόρσεϊ που έχει… κρύο αίμα, μπορεί να κάνει το ίδιο ο Σάσα Βεζένκοφ που έδειξε ότι θα είναι ο απόλυτος ηγέτης, αλλά φυσικά και ο Εβάν Φουρνιέ που το κάνει σε όλη του την καριέρα και δεν ξεχνάμε τον Άλεκ Πίτερς που πέρσι ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας.

Η υπεροπλία όμως στην επίθεση, δεν αλλάζει τα δεδομένα και στην άμυνα, αφού μπορεί ο Ολυμπιακός να μην ξεκινούσε καλά στα φιλικά του, ωστόσο κατάφερνε μόλις έβρισκε λίγο ρυθμό, να διαλύσει τις αντίπαλες επιθέσεις και να ανατρέψει τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος, με την πληρότητα που έχει σε όλες τις θέσεις, να γίνει η καλύτερη ομάδα της Euroleague στην επίθεση αλλά και στην άμυνα και φυσικά να πάρει όλα τα τρόπαια που έχει μπροστά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο περσινός Ολυμπιακός έχει «τελειώσει» για τα καλά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.