ENGINE POWER

Εδώ είναι το πιο αποκλειστικό Audi e-tron GT!

Η οδήγηση ενός Audi e-tron GT είναι ήδη προνόμιο, αλλά τι καλύτερο από μια περιορισμένη έκδοση μόνο 299 μονάδων;
Εδώ είναι το πιο αποκλειστικό Audi e-tron GT!

Η Audi έχει καταλάβει ότι όταν έχεις τα μέσα, η εξατομίκευση έχει γίνει ο καλύτερος τρόπος να διεκδικήσεις τη διαφορά σου, να ξεχωρίσεις από τους κοινούς θνητούς. Το να οδηγείς ένα Audi e-tron GT σε καθημερινή βάση δεν είναι ήδη κακό, πρέπει να το παραδεχτείς με αυτονομία που ξεκινά πάνω από τις εκατό χιλιάδες ευρώ, αλλά είναι πάντα δυνατό να προχωρήσεις λίγο παραπέρα. Για παράδειγμα, γνωρίζοντας ότι οδηγείτε ένα ειδικό αυτοκίνητο που παράγεται σε πολύ μικρές ποσότητες. Αυτό είναι το DNA του Audi e-tron GT στην αποκλειστική ειδική έκδοση της Audi.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της περιορισμένης σειράς είναι το εξωτερικό φινίρισμα σε Arabica Grey εμπνευσμένο από το δημοφιλές κλασικό Daytona Grey. Κομψή παραλλαγή του διάσημου χρώματος «σκαθαριού», όταν το φως είναι χαμηλό ο τόνος φαίνεται σκούρος, αλλά παίρνει μια χρυσή απόχρωση στο φως. Για να τονιστεί αυτό το διακριτικά αρωματισμένο χρώμα, οι ζάντες RS 6 διπλών ακτίνων διατίθενται για πρώτη φορά σε μαύρο, ματ χρυσό νεοδυμίου και ασημί γυαλιστερό.

Στην καμπίνα, είναι λίγο πιο ροκοκό με γκρι καθίσματα Mint για αντίθεση με φωτεινές περιοχές σε μωβ Mora. Όταν προσθέτουμε τα διακοσμητικά ένθετα στο ταμπλό από ξύλο ευκαλύπτου, έχουμε ένα αποτέλεσμα που είναι τουλάχιστον… μοναδικό! Να είστε βέβαιοι, αν δεν σας αρέσει αυτό, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε έναν από τους τέσσερις προκαθορισμένους εσωτερικούς χώρους δωρεάν: μπλε της Αλάσκας, κίτρινο καλέντουλας, πράσινο ιγκουάνα ή κόκκινο κόκκινο, που το καθένα σχετίζεται με το μαύρο. Είναι πιο συναινετικό, αλλά θα θέλαμε η Audi να φτάσει στο τέλος της τρέλας προσφέροντας μόνο το δίχρωμο γκρι πράσινο και μοβ. Ένας κατασκευαστής που αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του, και τις επιβάλλει καλύτερα, είναι λίγο πιο ένδοξος. Και σε κάθε περίπτωση υποψιαζόμαστε ότι όλα τα αντίγραφα είναι ήδη δεσμευμένα, οπότε γιατί να κουβεντιάσουμε;

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εδώ είναι το πιο αποκλειστικό Audi e-tron GT!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!