MEDIA

Συνεχίζει το «πετσόκομα» στους λογοκριτές ο Μάρκος Σεφερλής: «Aνέβασε» Κηλαηδόνη και «Αρχίζει το ματς»

Νέα ανάρτηση από τον Μάρκο Σεφερλή σε όσους επιχείρησαν να τον λογοκρίνουν λόγω του σκετς για τον «Νέμο»
Συνεχίζει το «πετσόκομα» στους λογοκριτές ο Μάρκος Σεφερλής: «Aνέβασε» Κηλαηδόνη και «Αρχίζει το ματς»

Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει να δίνει αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους επιχείρησαν να του κάνουν μπούλινγκ και να τον λογοκρίνουν με αφορμή το χιουμοριστικό νούμερο στη φετινή του παράσταση στο «Δελφινάριο» για τον Νεμο που κέρδισε τη Eurovision.

Ο αγαπημένος κωμικός είχε πει οτι θα συνεχίσει να απαντάει σε όλους αυτούς μέχρι… τέλους κι έτσι συνεχίζει τις αναρτήσεις στη σελίδα του στο προφίλ του στο instagram.

Αυτή τη φορά ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε το παρακάτω βίντεο υπό τον ήχο του γνωστού κομματιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Αρχίζει το ματς».

Συγκεκριμένα αφορά την ανάρτηση ενός άνδρα που είναι πολιτικός ακτιβιστής και διεθνιστής και εξηγεί γιατί τα φύλα είναι δύο και όχι περισσότερα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει το «πετσόκομα» στους λογοκριτές ο Μάρκος Σεφερλής: «Aνέβασε» Κηλαηδόνη και «Αρχίζει το ματς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.