ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές από τον Λουτσέσκου η 11αδα του ΠΑΟΚ στον Βόλο – Ντεμπούτο για τον Κόλεϊ

Οι επιλογές των προπονητών για την αναμέτρηση Βόλος – ΠΑΟΚ
Με αλλαγές από τον Λουτσέσκου η 11αδα του ΠΑΟΚ στον Βόλο – Ντεμπούτο για τον Κόλεϊ

Με αρκετές αλλαγές αποφάσισε να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, ο Ραζβάν  Λουτσέσκου με τον Ομάρ Κόλεϊ να κάνει το ντεμπούτο του στα ασπρόμαυρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται για ακόμη μια φορά κάτω από τα γκολποστ με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ και Μπάμπα να συνθέτουν την αμυντική γραμμή από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Μαντί Καμαρά και Στέφαν Σβαμπ ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Τόμας Μουργκ.

Στα φτερά της επίθεσης θα τοποθετηθούν οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Τάισον ενώ μοναδικός προωθημένος για τους Θεσσαλονικείς θα είναι ο Ταρίκ Τισουντάλι.

Αναλυτικά η 11αδα των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Καμαρά, Σβαμπ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Τισουντάλι

Βόλος (Γκόμεζ): Κόβακς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερνάρντου, Γκλάβτσιτς, Ασένχουν, Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόντε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με αλλαγές από τον Λουτσέσκου η 11αδα του ΠΑΟΚ στον Βόλο – Ντεμπούτο για τον Κόλεϊ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.