ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Ξεσκονίζει τους ελεύθερους ο Ολυμπιακός για 10αρι για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα το Γενάρη

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στους ελεύθερους για να φέρει 10αρι εγνωσμένης αξίας.
Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Ξεσκονίζει τους ελεύθερους ο Ολυμπιακός για 10αρι για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα το Γενάρη

Σε κρίση μπήκε ο Ολυμπιακός καθώς έχασε πέντε βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια με Παναιτωλικό και Άρη και έπεσε από την κορυφή της Super League.

Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό καθώς οι ερυθρόλευκοι με την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στην 4η αγωνιστική (0-0) και την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με (2-1) βυθίστηκε σε… αγωνιστική κρίση.

Η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικο δεν… έγινε κατανοητή και ο Ολυμπιακός έχασε πάλι ένα ολόκληρο ημίχρονο. Θα υπάρξει και άλλη όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στους ελεύθερους για να φέρει 10αρι εγνωσμένης αξίας, ο οποίος θα παίζει μόνο στο ελληνικο πρωτάθλημα, το οποίο είναι φέτος ο βασικός στόχος για τον Ολυμπιακό.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάστε επίσης:

Άρης – Ολυμπιακός: Θέλει 10αρι και εξτρέμ και επιθετικό που να μπορεί να παίξει σε κλειστές άμυνες

Άρης – Ολυμπιακός: Χαζούς έκαναν τους παίκτες του Ολυμπιακού οι ποδοσφαιριστές του Άρη και 2-0 στο ημίχρονο χαλαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Ξεσκονίζει τους ελεύθερους ο Ολυμπιακός για 10αρι για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα το Γενάρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.