ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρια γκολ ο Κωστούλας – Γκολ πάλι και ο Μπακούλας και μαγικός ξανά ο Παπακανέλλος – Ευτυχώς που και φέτος υπάρχουν οι νέοι

Γι άλλη μία φορά οι νέοι του Ολυμπιακού κάνουν χαρούμενους του φιλάθλους της ομάδας, την ώρα που η ανδρικη ομάδα απογοητεύει.
Τρια γκολ ο Κωστούλας – Γκολ πάλι και ο Μπακούλας και μαγικός ξανά ο Παπακανέλλος – Ευτυχώς που και φέτος υπάρχουν οι νέοι

Με 4-0 επιβλήθηκε του Άρη η Κ19 του Ολυμπιακού, με τον Μπάμπη Κωστούλα να βάζει τρία γκολ και τον Φάνη Μπακούλα να βάζει ένα.

Πέντε γκολ στα τελευταία δύο ματς ο Κωστούλας και δύο γκολ ο Μπακούλας ενώ μαγικός ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο Αντώνης Παπακανέλλος.

Σε μία… επανάληψη της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς στο ελληνικο πρωτάθλημα, γι άλλη μία φορά οι νέοι του Ολυμπιακού κάνουν χαρούμενους του φιλάθλους της ομάδας, την ώρα που η ανδρικη ομάδα απογοητεύει ξανά.

ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διαβάστε επίσης:

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Ξεσκονίζει τους ελεύθερους ο Ολυμπιακός για 10αρι για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα το Γενάρη

Η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρια γκολ ο Κωστούλας – Γκολ πάλι και ο Μπακούλας και μαγικός ξανά ο Παπακανέλλος – Ευτυχώς που και φέτος υπάρχουν οι νέοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.