ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψυχρολουσία και για την Ρίο Άβε – Τι συνέβη με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της.
Ψυχρολουσία και για την Ρίο Άβε – Τι συνέβη με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ψυχρολουσία για την Ρίο Άβε, η οποία βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 στο 59ο λεπτό, όμως έφερε τελικά ισοπαλία στην έδρα της με την Εστορίλ με 2-2.

Ο Κίκο άνοιξε το σκορ για τη Ρίο Άβε στο 9ο λεπτο και ο Κλέιτον έκανε το 2-0 στο 59ο λεπτό.

Για την Εστορίλ ο Μάρκες στο 64ο λεπτο μείωσε σε 2-1 ενώ ο Πίνα στο 68 λεπτο έκανε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Βασικοί για τη Ρίο Άβε ο Μάριος Βρουσάι και ο Ρίτσαρντς, πρώην παίκτες του Ολυμπιακού.

Στις 18 οι τελικές για τη Ρίο Άβε, με τις επτά να βρίσκουν εστία ενώ οκτώ τελικές είχε η Εστορίλ, με τις τέσσερις να βρίσκουν στόχο.

Διαβάστε επίσης:

Σκασμένος Μεντιλίμπαρ, είπε οτι ο Άρης κέρδισε δίκαια και εξήγησε γιατί ηττήθηκε ο Ολυμπιακός

Τρια γκολ ο Κωστούλας – Γκολ πάλι και ο Μπακούλας και μαγικός ξανά ο Παπακανέλλος – Ευτυχώς που και φέτος υπάρχουν οι νέοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψυχρολουσία και για την Ρίο Άβε – Τι συνέβη με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.