ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Δεν κερδίζεις αγώνα με αυτό το στατιστικό του Ολυμπιακού

Αστεία... ποσοστά για ομάδα που θέλει να βάλει γκολ.
Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Δεν κερδίζεις αγώνα με αυτό το στατιστικό του Ολυμπιακού

Κάτι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός με τις τελικές του προσπάθειες, καθώς όσες και να κάνει, οι τελικές προς την εστία είναι ελάχιστες.

Ο Ολυμπιακός είχε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό 31 τελικές και μόλις πέντε τελικές στο τέρμα. Στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ήταν ακομα… χειρότερα, καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν μόλις 13 τελικές, σχεδόν τρεις φορές λιγότερες από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με μόλις δύο τελικές να βρίσκουν στόχο.

Αστεία… ποσοστά για ομάδα που θέλει να βάλει γκολ και προπάντων να κερδίσει.

Διαβάστε επίσης:

Μάντζιος για το «κλειδί» της νίκης, τον χαρούμενο Μορόν και τη δικαίωση με Μανού

Ψυχρολουσία και για την Ρίο Άβε – Τι συνέβη με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Δεν κερδίζεις αγώνα με αυτό το στατιστικό του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.