ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κακοφτιαγμένος ο Ολυμπιακός – Χάνει και βάζει μπακ!

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης μιας ομάδας και ο Ολυμπιακός δείχνει κακοφτιαγμένος. Χάνει από τον Άρη και μπαίνει μπακ, επειδή δεν υπάρχει άλλος.
Κακοφτιαγμένος ο Ολυμπιακός – Χάνει και βάζει μπακ!

Αυτός ο Ολυμπιακός έχει ποσοτικό και ποιοτικό έλλειμμα. Τουλάχιστον το δεύτερο σκέλος αφορά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ 100%. Αυτόν βαραίνει η ευθύνη στο σύνολο, είναι η αλήθεια. Η ήττα από τον Άρη με 2-1 έβγαλε όλη την αγωνιστική ένδεια της ομάδας του Πειραιά στην επιφάνεια.

Δύσκολη περίοδος για τον Ολυμπιακό. Αγωνιστική κρίση χωρίς καμία αμφιβολία. Δύο διαδοχικά ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα, μόλις ένα γκολ σε 180 λεπτά κι αυτό στις καθυστερήσεις, χωρίς αντίκρισμα επί της ουσίας. Πέντε χαμένοι βαθμοί μέσα σε έξι μέρες και με το αγωνιστικό πρόσωπο να χειροτερεύει.

Ο Βάσκος τεχνικός ήθελε μικρό ρόστερ, αλλά μάλλον αυτό του γυρίζει μπούμερανγκ για την ώρα. Ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη ήταν πίσω στο σκορ και αναγκαστικά έπρεπε να βάλει στο ματς τον Κοστίνια! Με τον Μασούρα εκτός, από τη στιγμή που ο Ζέλσον δεν μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω, σωστό ήταν ο Ροντινέι να παίξει μεσοεπιθετικά. Από την άλλη μεριά, αυτή η απόφαση δείχνει και το πόσο άσχημα έχει φτιαχτεί η ομάδα του Πειραιά. Έλειπε ένας από τους εξτρέμ και… σώθηκαν οι παίκτες. Θέλει μεταγραφές δεν το συζητάμε.

Αυτό είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα για το ποσοτικό πρόβλημα. Το ποιοτικό είναι ακόμα μεγαλύτερο. Ο Γουίλιαν θέλει χρόνο και ενδεχομένως κάποια πιο βατά ματς για να πάρει τα πάνω του. Βέλντε και Ζέλσον δεν δείχνουν έτοιμοι να σηκώσουν το βάθος του βασικού. Πέντε αγώνες τώρα είναι οι διάδοχοι των Φορτούνη, Ποντένσε… Μόνο που δεν τους φτάνουν ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι για την ώρα

Στα χαφ, πρόβλημα επίσης. Με εξαίρεση τον Ολιβέιρα που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει, Ντάνι Γκαρθία και Στάμενιτς μέχρι στιγμής είναι σε πολύ ρηχά νερά. Κι αν συνεχίσουμε να το πάμε θέση θέση, θα βρούμε κι άλλα ζητήματα.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοφτιαγμένος ο Ολυμπιακός – Χάνει και βάζει μπακ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…